Imatge dels treballs d'asfaltat en un carrer de la ciutat de Reus

Noves actuacions d'asfaltatge en diverses zones de Reus: horaris i carrers afectats

Els treballs, que tenen un pressupost de 40.000 euros, provocarà afectacions a la circulació de vehicles

L'Ajuntament de Reus executarà entre dijous i divendres quatre actuacions de millora de l'asfaltatge en diferents punts de la ciutat. Aquests treballs, que complementen l'execució del Pla 2020-2021 que es va completar a principis del mes de maig amb una inversió de 330.000 euros, inclouen quatre intervencions puntuals. El pressupost previst en aquestes obres, que realitzarà l'empresa Tecnofirmes, és d'uns 40.000 euros.

Segons ha explicat el consistori en un comunicat, aquests treballs d'asfaltatge suposaran afectacions al trànsit. En aquest sentit, en tres de les actuacions s'haurà de tallar la circulació de vehicles, mentre que en una d'elles només es prohibirà l'estacionament. Els carrers on s'actuarà seran l'Avinguda de Salou, l'Avinguda de Sant Jordi, la Ronda Subirà i el carrer del Doctor Robert.

Així mateix, en aquest paquet d'actuacions també s'inclou la millora del paviment de l'Avinguda Sant Bernat Calbó, que ja s'ha executat.

Horaris i carrers afectats pels treballs d'asfaltatge

Les actuacions per millorar el paviment de diversos carrers de Reus començaran aquest dijous a primera hora del matí i s'allargaran fins divendres a la tarda. En aquest sentit, la primera intervenció es farà dijous a l'Avinguda de Salou, als carrils de pujada a tocar de la variant sud. L'horari d'actuació serà entre les 8 i les 13 hores i es tallarà la circulació a la via.

A partir de les 13 hores de dijous, els treballs es traslladaran a la Ronda Subirà, a la connexió amb l'Avinguda de la Salle. En aquest cas també es tallarà la circulació. Pel que fa a l'Avinguda de Sant Jordi, s'actuarà a partir de les 15 hores i es prohibirà l'aparcament.

Pel que fa a la millora del paviment del carrer del Doctor Robert, aquesta es farà divendres, entre les 8 i les 20 hores. Segons ha explicat el consistori, s'actuarà en diferents trams entre la plaça de Catalunya i la plaça de la Llibertat i caldrà tallar la circulació de vehicles.