Parella de nuvis amb paisatge de fons

Tot Nuvis torna a firaReus després de dos anys d'absència: estrena nou format

La cita s'inaugura aquest divendres a la tarda i s'allargarà durant tot el cap de setmana

Aquest divendres torna la fira Tot Nuvis a Reus, que durant tot el cap de setmana omplirà les instal·lacions de firaReus amb la seva 28a edició. La gran cita dels nuvis i les celebracions de la capital del Baix Camp torna a celebrar-se després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia, amb algunes novetats i amb una aposta per formats més centrats en l’experiència dels visitants.

En aquest sentit, el recinte firal i l’espai d’exposició girarà al voltant d’una plaça central on s'organitzaran activitats vinculades a la celebració d’un casament per part dels expositors, com ara presentacions de vestits i maquillatge, animació, degustacions de càterings o exhibicions de ball, entre d'altres.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha assenyalat que «fem una aposta per formats 'experiencials', amb la voluntat que les persones que la visitin puguin, no només veure, sinó també viure com serà el seu casament».

Tot Nuvis, amb entrada gratuïta per a tot el públic, obrirà portes aquest divendres a les 17 hores. Els horaris d'obertura de la fira seran divendres de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge d'11 a 21 hores.

La xifra de casaments recupera els nivells prepandèmia

L'organització de Tot Nuvis treballa amb la previsió que aquesta edició serà molt bona, ja que les xifres de casaments s'han recuperat enguany després de dos anys de pandèmia. En aquest sentit, ja s'han recuperat les dades prepandèmia. Segons dades de l'IDESCAT, la pandèmia va fer caure el nombre de bodes a la demarcació, que durant el 2021 ja es va recuperar gairebé completament.

La regidora Pallarès ha manifestat que «aquestes dades de recuperació ens les confirmen també els nostres expositors, que ens comenten que torna a haver-hi moltes reserves per les bodes que s’havien ajornat amb l’esclat de la pandèmia. De fet, tenim expositors que tenen el 2023 ja pràcticament cobert i que treballen en les reserves de 2024».

Les bodes, cada vegada més personalitzades

Tot Nuvis comptarà amb expositors que representen tots els àmbits relacionats amb una boda o celebració. En aquest sentit, hi haurà restaurants i càterings, dissenyadors de vestits de nuvi i núvia, joieries, establiments de detalls de boda, discjòqueis, agències de viatges o fotògrafs, entre molts altres.

Pel que fa a les tendències en l'organització de casaments, des de firaReus han explicat que en els últims anys hi ha cada cop més demanda de personalització. En aquest sentit, «les parelles volen fer de la seva celebració un esdeveniment únic i volen explicar la seva història a través dels detalls, de les invitacions o de la decoració».

En línia amb aquesta personalització, els nuvis també cerquen espais singulars i activitats que facin que tots els convidats a la celebració tinguin un record especial del seu dia.