Cursa de la Dona 2018 de Reus

La Cursa de les Dones de Reus torna a la presencialitat adaptada a la Covid-19

Les inscripcions s'obren aquest 8 de setembre i la cursa serà el 3 d'octubre

La Cursa de les Dones de Reus torna a la presencialitat. Després d'una edició 2020 on la cursa va tenir un format virtual, es torna als carrers de la ciutat en la seva 9a edició. Un esdeveniment que s'ha consolidat com una de les activitats esportives amb més participants. 

La cursa tindrà lloc el diumenge 3 d'octubre i a partir d'aquest dimecres 8 de setembre s'obren les inscripcions. Amb el retorn a la presencialitat s'ha hagut d'adaptar als protocols marcats per prevenir la covid.

La Cursa de les Dones de Reus ha establert punts diferencials de sortida i arribada, així com la realització de sortides esglaonades, separades en quatre calaixos. El recorregut mantindrà la distància de 4.400 metres i la finalitat solidària. En aquest cas, a favor de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. 

El preu de la inscripció és de 12 euros i les participants podran recollir anticipadament el seu dorsal al Pavelló Olímpic municipal. La sortida de la cursa serà des del carrer Josep Sardà i Calià, al Mercat Central. 

L'horari s'ha diferenciat en quatre sortides. La primera serà a les 9.30 hores; la segona a les 10.15 h; la tercera a les 11 en punt; i l'última sortida a les 11.45 h. A més, hi ha una limitació de 600 participants per cada calaix, amb un total d'un màxim de 2.400 participants. 

Les participants en la cursa hauran de portar la mascareta des del moment de la sortida fins als 150 metres d'haver iniciat la cursa. El recorregut urbà passarà per carrers i espais emblemàtics de la ciutat i finalitzarà a la plaça de la Llibertat. En aquest punt es podrà recollir l'avituallament i seguint el protocol abandonaran l'espai d'arribada.

Des de l'organització de la cursa s'ha fet una crida a la col·laboració ciutadana. A més del desplegament de Protecció Civil i Guàrdia Urbana, per facilitar un funcionament correcte es requereix la cooperació de voluntariat. Els interessants en participar i col·laborar poden enviar un whatsapp al 673245797.