Diversos operaris, treballant en les obres de millora del camí del Mig

Reus: en marxa les obres d'arranjament del camí del Mig

L'actuació, amb un pressupost de 12.500 euros, s'acabarà aquesta mateixa setmana

L’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana les feines d’arranjament del camí del Mig, via que uneix el terme municipal reusenc amb el de l’Aleixar, i el camí directe de connexió entre Reus i Maspujols. L’obra, detallen des de la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient, compta amb un pressupost de 12.508,90 euros i s’executa gràcies al conveni de col·laboració signat entre el consistori i el Consell Comarcal del Baix Camp.

L’obra al camí del Mig va començar dilluns, 5 d’octubre, i consisteix en l’adequació del ferm de formigó d’un tram de 230 metres lineals del vial, un tram que es troba entre dues seccions del camí que ja estan pavimentades. La inversió destinada a aquestes obres permetrà l’estabilització del ferm, evitant que es faci malbé en èpoques de pluja, assegurant la continuïtat del camí i l’accessibilitat permanent, inclús en cas de fortes tempestes.

Les obres, adjudicades a Construccions Vinaixa, està previst que acabin aquesta mateixa setmana. Això sí, mentre duri la intervenció, el tram de camí afectat restarà tallat al trànsit, també al no motoritzat, per tal d’assegurar una bona qualitat d’estabilització del formigó.

L’ús principal del camí del Mig  és, precisament, el d’accés a diverses finques agrícoles tot i que també connecta amb el centre urbà de l’Aleixar, motiu pel qual és freqüentat per excursionistes i ciclistes. A més, també forma part de les 'Rutes Reus 09 (RR09)' i de la ruta ‘De la Miranda de Puigcerver a la baronia d’Escornalbou’, amb sortida i arribada a Reus, i promoguda per la guia de camins ‘Rutes per Reus i el seu entorn’.