Imatge d'un repartidor de menjar a domicili en moto

Oferta de treball per a repartidors amb moto pròpia a Reus: 444 euros al mes

L'empres de treball temporal Jobandtalents promociona aquesta oferta al seu web

L'empresa de treball temporal Jobandtalent ha publicat una oferta de feina a la seva pàgina web per treballar a Reus com a repartidor en moto per un salari de 444,41 euros. Segons l'anunci, la jornada laboral pot ser completa o parcial —sense especificar hores de treball ni salaris— i la retribució del treballador té complements per quilometratge, productivitat, connexió i comanda extra.

En aquest sentit, l'anunci assegura que «prestaràs serveis per a una empresa líder en el repartiment a Reus». En aquest sentit, segons s'indica en la publicació, la companyia contractant seria GlidersForce, que fa serveis de repartiment de menjar a domicili.

Els requisits que han de tenir els aspirants al lloc de treball és tenir moto pròpia, disponibilitat immediata i disponibilitat de dilluns a diumenge, tot i que s'especifica que tindran cinc dies de treball i dos de descans.

Oferta de repartidor de menjar a domicili a Tarragona, però per una altra empresa

La web de Jobandtalent ofereix també una oferta de treball com a repartidor de menjar a domicili amb moto pròpia, però a Tarragona i per a una altra empresa, en aquest cas New Driver. En aquest sentit, el contracte és de 15 hores setmanals i el salari és de 477,17 euros, més un plus de 0,55 euros per comanda i 24,56 euros mensuals per la moto pròpia.

Aquesta oferta, que ofereix un contracte eventual per acumulació de tasques, demana experiència conduint moto de 125 cc i disponibilitat de dilluns a diumenge.