Façana principal de l'oficina de Correus a la plaça de la Llibertat de Reus

L'oficina de Correus de la plaça Llibertat de Reus reobre portes després de dos anys

Les instal·lacions s'han renovat totalment per adaptar-se al nou model de la companyia

L'oficina central de Correus a Reus, ubicada a la plaça Llibertat, ha reobert portes aquest dijous després de gairebé dos anys tancada. Tot i que les obres de remodelació —que van començar el febrer del 2020— van acabar fa mesos, no ha estat fins ara que l'empresa ha reobert les seves instal·lacions centrals a la capital del Baix Camp.

L'horari d'atenció al públic de la remodelada oficina és de 8.30 hores a 20.30 hores, de manera ininterrompuda, de dilluns a divendres. Amb la reobertura de les instal·lacions de la plaça de la Llibertat, Correus ha informat que es deixarà de prestar servei a l'espai de la plaça de l'Estació, que durat gairebé dos anys ha fet les funcions d'oficina central de la companyia a la capital del Baix Camp.

«Millora en l'atenció als usuaris»

La remodelació de l'oficina, segons ha explicat Correus en un comunicat, permetrà «millorar l'atenció i l'accessibilitat dels usuaris», alhora s'han adaptat les instal·lacions al nou concepte de la companyia. En el text, Correus, ha assenyalat que «la transformació de l'edifici —amb més de setanta anys d'història— comporta un canvi substancial del concepte d'establiment, que evoluciona oferint un ventall més ampli de serveis a la ciutadania».

Correus ha afegit en el seu comunicat que «tot s'orienta a millorar l'experiència dels usuaris, facilitant-los un tracte diferenciat, una atenció més àgil i nous articles a la seva disposició». En aquest sentit, han recordat que a l'oficina central de Reus es pot «pagar els rebuts de diferents organismes, així com rebuts del gas, el telèfon i l'electricitat».

Així mateix, també es poden fer els tràmits administratius de diferents administracions i institucions a través del Registre Virtual Electrònic (ORVE), recarregar el mòbil o comprar entrades d'espectacles.