Captura d'Stories de Oh!Mamiblue

La nit de malson que ha passat una coneguda 'influencer' en un hotel de Reus

La Guàrdia Urbana i els Bombers van acabar intervenint en la situació

Un dels hotels més emblemàtics de Reus no ha rebut avui gaire bones crítiques després que aquesta passada nit s'hi allotgés una coneguda 'influencer' i acabés passant una nit per a oblidar. Es tracta de la creadora de continguts Oh!MamiBlue, VerónicaSánchez, molt seguida a la xarxasocialInstagram on habitualment fa activisme a favor de la igualtat i dels drets LGTBI, comparteix receptes —ja que és xef de professió— i també continguts sobre decoració i temes familiars, tot al costat de la seva dona Jana, del seu fill Álex i dels seus dos gossets.

Amb més de 414.000seguidors era una oportunitat d'or perquè Reus lluïs al seu Instagram, i més en un moment en què la visibilitat és molt necessària pel sectorturístic, un dels més perjudicats en plena pandèmia. Sánchez explicava moments abans de l'incident que era a Reus per una reunió de treball, i és que ja fa força dies que ha anunciat que té entre mans un projecte que ben aviat donarà a conèixer i en aquesta reunió a la capital del BaixCamp havia d'acabar de tancar alguns detalls importants. Tanmateix, el que havia de ser una nit de relaxament per VerónicaSánchez, es va acabar convertint en un autèntic malson per un incident a l'hotel on s'allotjava, l'HotelCentreReus, ubicat al davant de la Prioral.

En un seguit d'Stories que va penjar durant la matinada, la 'influencer' explica i mostra com va saltar l'alarma  de l'hotel del centre de la capital del Baix Camp provocant un soroll inaguantable per als allotjats, tot i que sembla que només hi era ella com a clienta. Sánchez narra als Stories que trenta minuts després que l'alarma continués sonant i no obtingués resposta quan trucava a la recepció de l'hotel, va decidir trucar la policia perquè està espantada, ja que no sabia què està passant.

Un ensurt que va acabar amb la presència de la Guàrdia Urbana

Tal com es pot veure a les imatges, una patrulla de la GuàrdiaUrbana de Reus va anar fins al lloc dels fets una bona estona després i va aconseguir contactar amb la direcció de l'hotel per desactivarl'alarma, que havia saltat després que una de les portes laterals quedés oberta. Fins i tot els Bombers de la Generalitat van aparèixer en escena, malgrat que l'incident ja s'havia solucionat. Durant l'estona que va durar l'enrenou, la 'influencer' va realitzar un directe en què molts seguidors li van mostrar el seu suport durant aquesta hora llarga de malson a l'hotelreusenc.

Per sort, tot va quedar només en un ensurt tal com va mostrar l'endemà al matí amb una bonica foto de les vistes de la seva habitació amb la Prioral de Sant Pere de fons. Això sí, tot i que diuen que no existeix la publicitat dolenta, potser més d'un s'ho pensa dues vegades abans d'allotjar-se en aquest hotelreusenc després de veure l'experiència de Verónica Sánchez.