Actes vandàlics al parc infantil de la Urbanitació Sant Joan de Reus

El parc infantil de la Urbanització Sant Joan de Reus destrossat per vandalisme

Els fets han tingut lloc de matinada i es desconeixen els autors de les destrosses

El parc infantil de la Urbanització Sant Joan de Reus s'ha despertat amb un aspecte ben diferent del que tenia durant el dia. Durant aquesta passada nit de dissabte 3 d'agost, algú  ha destrossat els elements de joc infantil  d'aquesta zona, ubicat al carrer de la Sénia. Bancs trencats, fustes dins dels elements de joc i llaunes de beguda per tot el terra del parc, és com ha quedat aquest espai infantil de Reus.

 

Encara que es desconeix l'autoria d'aquestes destrosses, s'atribueixen els fets a actes vandàlics. Les destrosses han sigut denunciades a través de les xarxes socials pel veïnat de la Urbanització Sant Joan aquest matí on manifesten que aquestes destrosses s'han fet de matinada.

També han embrutat el parc amb llaunes
També han embrutat el parc amb llaunes | Facebook

 

En les imatges es pot observar com han trencat els bancs del parc, han col·locat part d'una tanca la qual també han trencat dins d'un element de joc infantil, han trencat més tanques que estan col·locades rodejant el parc i han llençat diverses llaunes de cervesa buides per terra.

Aquestes destrosses acaben convertint-se un perill per aquells infants del veïnat que van a jugar a aquest parc, ja que hi ha peces amb claus sobresortint on els nens i nenes es poden tallar.

Part de la tanca l'han posat al punt més alt d'aquest element del parc infantil
Part de la tanca l'han posat al punt més alt d'aquest element del parc infantil | Facebook