Imatge d'una de les activitats del Parc de Nadal de Reus

El Parc de Nadal de Reus rep més de 15.000 persones en la seva 42a edició

L'esdeveniment va tenir lloc instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, entre el 27 de desembre i el 4 de gener

El Parc de Nadal de Reus ha rebut enguany la visita de més de 15.000 persones. Després de dos anys d’aturada per la pandèmia de la Covid-19, el 42è Parc de Nadal tornava a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 15 a 21 hores, i l'afluència de visitants ha estat similar a la de 2019.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha valorat molt positivament l’acollida d’aquesta edició i ha afirmat que «el Parc de Nadal és un espai d’èxit any rere any perquè posa a l’abast de les famílies una oferta molt variada que permet passar una tarda entretinguda amb la canalla, en un ambient familiar, tranquil i divertit».

Cuerba ha afegit que «les activitats proposades, tant de tallers com jocs, activitats esportives o la ludoteca, han tingut molt bona acceptació i una alta ocupació cada dia».

Novetats destacades de l'edició d'enguany

Enguany es va implantar un canvi en els horaris amb el tancament del parc el dia 31 de desembre i l’obertura el dia 1 de gener de 16 a 21 hores. En aquest sentit, cal recordar que habitualment es tancava el dia 1 de gener i s’obria el 31 de desembre. El canvi ha estat positiu, ja que l'afluència registrada va ser superior a l'habitual.

Així mateix, per fomentar l’atenció a la diversitat, els dies 29 de desembre i 2 de gener es va reservar l’Hora Tranquil·la. Durant aquest temps, el soroll de les instal·lacions es va reduir, ajudant que el públic amb TEA i hipersensibilitat auditiva poguessin gaudir de les activitats del Parc de Nadal de Reus.

Entitats, empreses i organismes participen activament en aquesta edició del Parc de Nadal

Segons ha explicat l'Ajuntament de Reus en un comunicat, més de 60 entitats, empreses i organismes han participat activament en el 42è Parc de Nadal, fent possible les activitats que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos dels infants.

L’edició d’enguany ha tornat a ocupar la totalitat de l’espai cobert interior disponible de Fira Reus, amb més de 6.000 metres quadrats, i l’àmplia zona exterior del recinte firal.