Pere Aluja pren possessió com a regidor de l'Ajuntament de Reus

Novetats sobre l’estat de salut del regidor de Reus atropellat, Pere Aluja

Continua ingressat en estat crític, però estable, a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

El regidor de l'Ajuntament de Reus, Pere Aluja, continua ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític, però estable. Cal recordar que Aluja va ser traslladat al centre hospitalari tarragoní el passat divendres a la nit després de ser atropellat per un conductor borratxo a la capital del Baix Camp.

En aquest sentit, el regidor reusenc va patir ferides de diversa consideració, entre elles un traumatisme cranioencefàlic. Va ser traslladat per una ambulància en estat crític.

Envestit per un cotxe mentre travessava un pas de vianants

Els fets van tenir lloc el passat divendres a la nit, poc després de les 22.30 hores, a l'avinguda Països Catalans de la capital del Baix Camp, tot i que l'Ajuntament de Reus no va informar de la notícia fins diumenge. Aluja travessava un pas de vianants quan va ser envestit per un cotxe, que va causar-li les ferides que el mantenen, ara com ara, a l'UCI.

El conductor del vehicle, un home de 52 anys, era reincident i va ser detingut després de fugir del lloc dels fets. El jutjat que investiga els fets ha decretat presó sense fiança per tres delictes contra la seguretat viària i un delicte de lesions per imprudència.

En aquest sentit, a principis d'aquest mes de març, li van retirar el permís de conduir per conduir begut, delicte pel qual ja havia estat condemnat altres dues vegades.

Va prendre possessió del càrrec de regidor fa deu dies

Pere Aluja i Balsells va prendre possessió del seu càrrec de regidor el passat 18 de març, ocupant el lloc que va deixar Montserrat Vilella, que va renunciar a l'acta de regidora per centrar-se en la seva tasca com a directora general d'Autonomia Personal i la Discapacitat.

Aluja, empresari del sector de la discapacitat, va ser el número 9 de la llista electoral de Junts per Reus en les eleccions municipals de l'any 2019. Fins a la seva presa de possessió com a regidor, era delegat de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (FANOC) a la comarca del Baix Camp.