Imatge de les pilones del carrer de Sant Llorenç, amb motius multicolors

Les pilones del carrer de Sant Llorenç de Reus ja tenen 'un color especial'

Les han pintades entitats, associacions i centres educatius del barri del Carme | Volen dinamitzar el comerç i cohesionar els diferents actors de la zona

Les pilones del carrer de Sant Llorenç de Reus ja tenen ‘un color especial’. Adornades per una quinzena d’entitats del barri del Carme, aquests elements del mobiliari urbà llueixen ara divertides, multicolors, plenes de motius i símbols, que van des d’un llapis fins a la bandera LGBTI, passant per sanefes, mans de pintura i incomptables decoracions.

La iniciativa, que respon a un projecte impulsat des de l’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell, vol ser una eina de cohesió del barri i un instrument de dinamització social, comercial i cultural de l’espai públic. Entitats com l’Associació de Veïns l’Harmonia del Carme, els instituts Vilaseca i Baix Camp, la facultat de Medicina de la URV, l’Escola d’Art i Disseny, l’Orfeó Reusenc o la Coordinadora de Danses, entre d’altres, s’han sumat a l’acció.

Imatge de les pilones del carrer de Sant Llorenç, amb motius multicolors
Una quinzena d'entitats, centres educatius i associacions han participat en l'acció | TarragonaDigital

Un tram de colors, entre el carrer dels Recs i la Patacada

Pintades segons l’activitat, el gust i la creativitat de cada ens o associació, les pilones del carrer de Sant Llorenç s’estenen des del carrer dels Recs fins a la plaça de la Patacada, en una passejada plena d’art, tonalitats i esperit de barri. Avui dissabte, 30 de novembre, les persones participants ultimaven pinzellades, entre gatzonetes, pots de pintura, paper de diari i molt bon ambient.

També et pot interessar