Un pitbull ataca un home que passejava el seu gos a Reus

Els fets van passar al vespre del passat dijous, 6 de desembre, a l'avinguda de Marià Fortuny

El passat dijous, 6 de desembre,  un veí de Reus va resultar ferit per la mossegada d’un gos a l’avinguda de Marià Fortuny. L’home, que va haver de ser atès i vacunat a l’hospital per la ferida que li va fer l’animal, intentava separar la seva mascota, un cocker, d’un exemplar de la raça pitbull que l’estava atacant.

Arran de la batussa, l’home i la seva mascota van acabar ferits i una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va desplaçar-se al lloc dels fets. Els agents van poder comprovar que el pitbull, un animal qualificat de potencialment perillós, no duia morrió, i van aixecar acta al seu propietari per incompliment de l’ordenança municipal. El cocker, per la seva part, va acabar al veterinari.

Tres pitbulls ataquen una dona i maten el seu gos a la Selva del Camp

El passat dimarts, 4 de desembre, tres gossos de raça perillosa van atacar una dona i els seus dos gossos a la Selva del Camp, a la comarca Baix Camp. L'incident va acabar de manera tràgica, quan una de les mascotes de la dona va acabar morint a causa de les ferides que li van fer els tres pitbulls. La víctima de l'atac ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra.

La dona, que havia sortit a passejar per un camí del municipi, caminava amb les seves dues mascotes sense lligar quan, en passar per davant d'una finca, en van sortir tres pitbulls. Els gossos de raça perillosa els van començar atacar i un dels gossos de la víctima es va escapar. La dona, davant de l'agressió, va alçar l'altre gos, als seus braços, i va intentar foragitar els pitbulls. Els animals, però, van mossegar-la a braços i cames i, fins i tot, la van llençar a terra. Finalment, la dona va haver de deixar la seva mascota i va marxar a demanar ajuda.

Els serveis d'emergència la van traslladar al CAP del municipi, per tal de mirar-li les ferides i els vigilants municipals van intentar rescatar la mascota, que encara estava sent atacada pels pitbulls. En aconseguir separar-los, van portar l'animal fins al veterinari, però ja era massa tard. Els agents municipals van identificar el propietari de la parcel·la d'on en van sortir els gossos, tot i que un dels pitbulls encara no se sap de qui és.