eadr-aules-informatica

Nova jornada de portes obertes a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus

El pròxim 27 d'abril podreu descobrir les instal·lacions i recursos de l'EADR

Aquest dissabte, 27 d'abril,  l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus (EADR) obrirà les seves portes per a tots els interessats en iniciar o continuar la seva formació en el món de les arts plàstiques i el disseny. El centre obrirà les seves portes a les 10.00 hores del matí fins a les 13.00 hores de la tarda. Diversos membres de l'EADR seran els encarregats de dur a terme la jornada, oferint una visita guiada a través de les seves instal·lacions i resolent els dubtes plantejats durant la sessió per tots els presents.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus compta amb espais adequats a cadascun dels aprenentatges impartits al centre.  Cal destacar que totes les assignatures compten amb una part d'aprenentatge teòric que es combina amb una altra de pràctica, per tal que els alumnes estiguin en contacte amb el món professional des del primer moment. Per poder dur a terme aquestes tasques, l'EADR compta amb quatre aules de disseny equipades amb tot el material audiovisual necessari.

També posa a disposició de tots els seus alumnes  tres aules d'informàtica, un plató de fotografia i vídeo, un taller de dibuix i pintura i un altre de volum, gravat, maquetes i prototips. Per tal de poder ampliar els coneixements teòrics, compta amb una biblioteca amb títols propis del món de l'art i el disseny.  Descobriu tots aquests espais el pròxim dissabte durant les portes obertes de l'EADR.

eadr
Tots els interessats podran visitar l'EADR el 27 d'abril | EADR

 

L'EADR ofereix un diverses opcions formatives

Les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació al Camp de Tarragona  són dos centres, el de Reus (EADR) i el de Tarragona (EADT). Ambdós presenten una oferta formativa completa en el sector de les arts plàstiques i el disseny  per tal de poder abastir les necessitats de tot el públic del Camp de Tarragona i voltants. El dia 27 podreu descobrir tots els  Cicles impartits a l'Escola de Reus:

Arquitectura Efímera

Projectes i Direcció d'obres de decoració

Infografia

Videojocs i entorns virtuals