Una dotzena de Diables amb carretilles enceses sobre un escenari

Reus Cultura activarà els tiquets d'alguns actes de Misericòrdia aquest dilluns

S'havia anunciat que les entrades estarien disponibles progressivament a partir de divendres

Reus Cultura ha decidit avançar l'activació de les entrades d'alguns dels actes de les Festes de Misericòrdia. Quan es va presentar el programa de festes la setmana passada es va anunciar el divendres 17 com la data a partir de la qual estarien disponibles. A través de les xarxes socials, però, l'àrea de Cultura ha informat que alguns dels actes es posaran a disposició del públic aquesta tarda.

Tal com es va explicar, no s'activaran tots els tiquets alhora, sinó que s'aniran incorporant actes al web progressivament. Amb aquest model es volen evitar, o almenys minimitzar, els possibles problemes tècnics a causa d'un col·lapse dels servidors. Avui es podran adquirir tiquets per a disset dels actes del programa, tant d'aquesta setmana com de la resta de dies.

Disset actes de les Festes de Misericòrdia amb entrades disponibles

S'activaran els tiquets per assistir a la representació de l'Orfeó Reusenc Misericòrdia: de Reus al Cel d'aquest divendres. Hi haurà dos passis, un a les set de la tarda i un altre a dos quarts de deu de la nit. També es posaran a disposició les entrades per al Ball de Sant Miquel, que tindrà lloc també divendres a dos quarts de nou del vespre.

Encara per al cap de setmana, s'activaran els tiquets per assistir a l'actuació de l'Agrupació Musical La Verònica i la banda de cornetes i tambors de Sant Pere Apòstol. Serà dissabte 18 de setembre a les set de la tarda, el mateix dia en el qual actuarà, a dos quarts de nou, la banda de cornetes i tambors Sones de Pasión. Aquestes entrades també s'activaran avui.

Tancaran el cap de setmana quatre actes més que també tindran les entrades disponibles aquesta tarda. Es tracta de la Cercavila de Foc de dissabte a dos quarts de deu i l'Aplec Baix Camp de diumenge a les dotze del migdia. D'aquest cap de setmana també hi haurà les entrades per a la Cantada d'havaneres de diumenge a dos quarts de vuit del vespre.

Finalment, també s'activaran els tiquets per al GuitarReus del mateix dia a les vuit. Pel que fa a la setmana vinent, al web de Reus Cultura s'obriran les entrades per a vuit actes més. Hi haurà les del Ball de Marcos Vicente de dimarts a dos quarts de set i a les vuit.

També les de l'espectacle familiar Danscircant de dimarts a dos quarts de set. Encara en l'àmbit dels espectacles infantils es podran adquirir els tiquets per anar a La Residual i el Grup Grimpallaunes de dimecres a dos quarts de set. Dimecres i dijous, a les vuit del vespre, Bravium Teatre tornarà a treure el Carro dels Romanços, acompanyats del Canó de Festes.

De cara a la resta de la setmana s'oferiran entrades per a quatre actes més. Un d'ells és el Rosari de Torxes de divendres a dos quarts d'onze de la nit, com la solemne missa concelebrada de dissabte, dia de la Mare de Déu de Misericòrdia. Per últim també s'obriran les entrades per a les dues sessions de l'orquestra Nova Blanes de divendres a les set i a les deu de la nit.

Per tant, alguns dels actes i espectacles més esperats del programa encara no tindran els tiquets actius al web municipal. És el cas de tot el que fa referència al Seguici petit i al Seguici Festiu, com als concerts del Parc de la Festa. Des de Reus Cultura s'anirà anunciant a través de les xarxes socials quines entrades es posen a disposició del públic cada dia.