Imatge del Ball Solemne de l'Àliga al Santuari de Misericòrdia, el 2018

Els actes d'aquest divendres, 25 de setembre, dia de Misericòrdia

Divendres 25

MARE DE DÉU DE MISERICÒRDIA

7.00, 8.00 i 9.00 h, al SANTUARI DE MISERICÒRDIA, missa.

8.00 h, pels CARRERS DE LA CIUTAT, matinades de Misericòrdia, amb la participació dels grallers i timbalers de la ciutat (inscripció prèvia a www.ticket.reuscultura.cat), i matinades tronades a càrrec dels tabalers del Ball de Diables.

10.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar  la  festivitat  de Misericòrdia, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

D'11.00 a 13.30 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació d'A3sons. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

El repic de campanes i el  llançament de 21 salves de morterets en honor a la Mare de DĂ©u donaran pas a la missa.

11.00 h, a la PLAÇA DEL SANTUARI, solemne missa concelebrada presidida pel Monsenyor Joan Planellas Barnosell, arquebisbe de Tarragona. L’apartat musical anirà a càrrec de l’Orfeó Reusenc, amb la participació dels assistents. Entrades, a partir del 21 de setembre a la Casa Rull o a través de www.ticket.reuscultura.cat.

A continuació, l’Àliga de Reus oferirà a la Mare de Déu de Misericòrdia el seu ball solemne curt amb l’acompanyament musical de la Cobla Reus Jove.

Seguidament, cantada general dels goigs de la Mare de DĂ©u de Misericòrdia a cĂ rrec de l’OrfeĂł Reusenc i els  fidels  assistents  amb  l’acompanyament  musical de la Cobla Reus Jove.

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de l’Aula de Sons. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

18.00 h, a les  XARXES SOCIALS DE REUS CULTURA,  emissiĂł del  conte La pastoreta i la Mare de DĂ©u.

19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, il·luminació de la façana en color blanc i blau amb motiu de la festivitat de Misericòrdia.