Imatge del Camí de les Ànimes de Reus

Descobreix els ocells de Reus: organitzen quatre sortides aquesta primavera

La primera activitat tindrà lloc aquest dissabte al Camí de les Ànimes de la capital del Baix Camp

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha organitzat aquesta primavera quatre sortides guiades per observar els ocells i conèixer la biodiversitat de la capital del Baix Camp. Aquestes activitats, de la mà de l'associació Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) i Birding Catalunya, es fan en el marc de les accions de sensibilització i comunicació de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

La primera sortida se celebrarà aquest mateix dissabte, a partir de les 9.30 hores, al Camí de les Ànimes. Les inscripcions per participar en aquesta activitat, limitada a 25 persones, ja es poden fer a través del següent enllaç. La resta de sortides previstes es faran el dissabte 16 d'abril (Parc de Sant Jordi), diumenge 8 de maig (Passeig de la Boca de la Mina) i diumenge 19 de juny (Gaudí Golf Club).

L'encarregat de guiar les sortides serà Enric Pàmies

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha destacat que «l’observació dels ocells serveix de fil conductor per a apreciar la biodiversitat que ens envolta, els diferents hàbitats existents dins del terme de Reus i la importància de preservar-los». Aquestes activitats, que tenen una clara funció pedagògica, s'emmarquen en l’ODS15 sobre la Vida d’ecosistemes Terrestres.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Reus en un comunicat, aquestes sortides estaran guiades per Enric Pàmies, creador de Reus Natural, iniciativa que té l'objectiu de donar a conèixer diferents llocs de la capital del Baix camp on gaudir de la natura.