REDESSA presenta al Tecnoparc un nou espai d'assessorament a emprenedors

El nou espai d'ajuda se situarà a la planta baixa del Tecnoparc

La companyia municipal reusenca REDESSA posa a disposició de les empreses un  nou servei d'atenció i assessorament totalment gratuït a la planta baixa de l'edifici firal Tecnoparc de Reus. Amb l'objectiu d'orientar aquelles persones que decideixen crear un projecte i necessiten assessorament, aquest servei ubicat una oficina del Tecnoparc informarà dels conceptes claus d'emprenedoria.

L'Escola d'Emprenedoria assessora els emprenedors

Els serveis que ofereix REDESSA compren àmbits com «l'Escola d'Emprenedoria», amb la qual es dóna un servei als emprenedors on personal experimentat assessora aquelles persones que han sol·licitat aquest servei en els moments claus de la creació d'una empresa. L'any passat va tenir un èxit de participació amb uns 50 professionals que cercaven ajuda de gent experimentada per portar a cap els seus projectes.

Èxit de visites que cerquen ajuda professional

D'altra banda, la iniciativa que ofereix a la ciutadania REDESSA va  finalitzar amb un balanç molt positiu el període d'activitat del 2017, ja que en els períodes de l'any anterior un total de 223 persones van sol·licitar l'ajuda al servei de creació d'empreses i suport a l'emprenedoria. A més, més de la meitat dels sol·licitants es trobaven en una situació laboral activa, això comporta que tenien la voluntat d'apostar per fer realitat els seus projectes d'empresa.

Una de les oficines de REDESSA al Tecnoparc de Reus.
Una de les oficines de REDESSA al Tecnoparc de Reus. | ReusDiari.cat

 

El llindar de persones que demanaven el servei que oferia REDESSA, estaven entre els 25 i 45 anys, la majoria dels quals amb estudis universitaris o bé secundaris. En referència al perfil de temes consultats, la majoria tenien relació amb el sector dels serveis, un 44% exactament, seguit de les propostes empresarials del sector comercial.

Fomentar l'ocupació a la zona

La creació d'aquest espai al Tecnoparc dedicat a aquelles persones emprenedores que cerquen assessorament professional, permetrà que es fomenti l'autoocupació a la capital del Baix Camp.  A més, dóna qualitats més personalitzades destinades a cada persona que s'adreça a l'espai d'assessorament.

Aquesta nova oficina ubicada al Tecnoparc permetrà rebre visites amb cita prèvia. Tanmateix es podran beneficiar dels serveis que ofereix REDESSA a través de la seva pàgina web.