Façana del Gaudí Centre de Reus

El restaurant del Gaudí Centre de Reus preveu reobrir portes per Setmana Santa

Grupo Limonero, empresa de Mont-roig del Camp, s'ha adjudicat la gestió de l'establiment, tancat des del 2019

El restaurant del Gaudí Centre de Reus reobrirà portes en els pròxims mesos, després que s'hagi adjudicat la seva gestió a Perimar 2004 SLU, nom fiscal de Grupo Limonero. Ho ha avançat el 'Diari de Tarragona', que ha explicat que l'empresa de Mont-roig, propietat de Víctor Rubio, compta amb diversos establiments a Miami, com el Restaurant Limonero, el Ginger Cafè o la guingueta Cosita Beach, entre altres.

Segons ha explicat el citat mitjà, el restaurant tindrà el nom de Terrassa Gaudí i la previsió és que obrir portes a la primavera, al voltant de la Setmana Santa. En aquest sentit, l'empresa adjudicatària realitzarà una inversió per tal de donar un altre aire a l'establiment, que cal recordar està tancat des de l'any 2019.

El contracte de concessió d'aquesta licitació, la segona des que el restaurant va tancar portes el 2019, serà per 14 anys, fins al 31 de desembre de 2035. Cal recordar que Redessa ha invertit en els darrers mesos 40.000 euros en diverses millores a l'espai, que té 225 metres quadrats, als que cal sumar altres 130 metres quadrats de terrassa.

«Una aposta per la cuina d'avantguarda i d'autor»

El propietari de Grupo Limonero, Víctor Rubio, ha explicat al 'Diari de Tarragona' que l'objectiu de l'empresa és Terrassa Gaudí sigui un establiment «per anar-hi en qualsevol moment del dia i no només a dinar i a sopar». En aquest sentit, Rubio ha assenyalat que s'apostarà «pel producte de proximitat i de la terra, apostant per la cuina d'avantguarda i d'autor».

Víctor Rubio ha afegit que l'establiment també tindrà «una rellevant bodega de vins», alhora que ha assegurat que el servei tindrà un tiquet de preu mitjà. El propietari de l'empresa que gestionarà el Gaudí Centre ha manifestat que operar a Reus «és un projecte que tinc al cap des de fa anys, perquè és una ciutat que m'agrada molt i suposarà un colofó».