Jacob Dalmau (Associació Anima't) i Daniel Recasens, regidor de Cultura, a la tarima de la sala de premsa de l'Ajuntament de Reus

La segona edició del Reus Cultura Contemporània, a l'Absenta i Lo Submarino

Entre els onze concerts programats hi haurà els de Germà Aire, Maria Hein, The Parrots, Chill Mafia o Bronquio

El Reus Cultura Contemporània presenta la segona temporada amb l'Absenta i Lo Sumbarino de Reus com a escenaris principals. Impulsada per l'Associació Cultural Anima't, i amb el suport de l'Ajuntament de Reus, comptarà amb onze concerts i una exposició fotogràfica. 

Sota el paraigua del RCC passaran per la ciutat artistes del panorama català, espanyol i internacional. Aquest mateix dimecres a dos quarts de vuit del vespre s'inaugura l'exposició fotogràfica de la reusenca Núria Subietas al Bar Campus. Pel que fa als concerts, el primer tindrà lloc el 4 de març a les deu de la nit a l'Absenta.

La protagonista serà la música electrònica de GildA, Phosky i Rosario, compta amb el suport d'H2O i l'entrada és gratuïta. L'endemà mateix, també a les deu de la nit a l'Absenta, hi haurà el segon concert del cicle, a càrrec de Germà Aire amb el seu «pop metafísic». En aquest cas l'entrada val deu euros anticipada i dotze a taquilla.

L'11 de març a Lo Submarino, concert per partida doble de grups locals. Serà a les deu de la nit, i amb el suport de La Bullanga, a càrrec dels tarragonins i reusencs The Gundown seguits de Groggy Rude. L'entrada val vuit euros anticipada i deu a taquilla.

Novament en clau local, els reusencs Islandia nunca quema portaran el seu «post rock» a l'Absenta el 12 de març a les deu de la nit. L'entrada té un preu de deu euros anticipada i dotze a taquilla. El cap de setmana següent, novament a l'Absenta a les deu de la nit, hi arribarà el pop de la mallorquina Maria Hein, amb entrades a deu i dotze euros.

El 25 de març Lo Submarino acollirà l'actuació electrònica del gadità Broquio a les deu de la nit, per quinze i divuit euros d'entrada. Els navarresos Chill Mafia, amb el seu «rural-trap» també faran parada al camí de l'Aleixar el dissabte 2 d'abril a les deu de la nit. L'entrada anticipada costa quinze euros, divuit a taquilla.

El divendres 8 d'abril, Los Invaders de València faran sonar el seu «rock underground» a l'Absenta a partir de les deu de la nit amb entrades a deu i dotze euros. El rock alternatiu dels madrilenys The Parrots faran parada a Lo Submarino el 23 d'abril a les deu de la nit. Les 30 primeres entrades anticipades es poden aconseguir per 12 euros, les següents per 15 i les de taquilla, per 18.

La recta final del Reus Cultura Contemporània l'enfilaran Sr. Lufthansa i Rodrigo Aragon el divendres 29 d'abril a l'Absenta. El concert serà gratuït i començarà a les deu de la nit. El punt final al cicle el posarà l'argentina Simona el set de maig, a les deu de la nit, a l'Absenta, amb entrades a deu i dotze euros.