Pavimenten un dels últims carrers de terra de Reus

Les obres tenen l'objectiu de millorar el manteniment dels vials i garantir la seguretat del trànsit

L'Ajuntament de Reus ha anunciat que ha finalitzat les obres de pavimentació del carrer de Cabrera, un dels darrers espais que quedava per pavimentar a la localitat. Per aquest motiu, aquest divendres, 27 de juliol, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, han visitat el passatge per verificar i donar el vistiplau del resultat dels treballs realitzats. 

Els treballs de millora i reforç dels paviments

El passat 16 de juliol es van iniciar les obres d'asfalt del carrer Cabrera. Així doncs, amb aquesta nova actuació, la regidoria de Via Pública dóna continuïtat al conjunt de tasques de reposició de l'asfalt en diferents carrers del municipi reusenc. Cal destacar que  aquests treballs han comportat una inversió d'un total de 291.000 euros. L'empresa Tecnofirmes ha estat l'encarregada de realitzar els treballs de millora i reforç dels paviments. 

Les tasques tenen dos objectius. Per un costat, millorar el manteniment dels carrers de la localitat per posar-los al dia i, per l'altre, garantir i assegurar la seguretat del trànsit. Per tant, les actuacions s'estan duent a terme en vials que tenen paviments en mal estat, a causa del seu gran deteriorament  i de l'envelliment com a conseqüència del pas del temps. 

Carrers on s'ha millorat el paviment

Les obres realitzades per corregir i reforçar els paviments afectaran un total de 17.763 metres quadrats de diferents espais de la ciutat de Reus. Actualment, ja  s'han realitzat millores al camí de Riudoms; a la riera de Miró, concretament al tram que se situa entre el carrer de Dom Bosco i el carrer del Roser; i el passeig Mata. 

Cal destacar que encara queden pendent els treballs a la plaça de Villaroel, un cop estiguin finalitzades les obres de construcció de la nova rotonda. Totes les actuacions que s'estan duent a terme formen part del pressupost d’inversions de l’Ajuntament de Reus de l’exercici 2017.

Obres al carrer de la Victòria de Reus

D'altra banda, s'estan fent treballs a altres carrers del municipi. Aquest dilluns, 23 de juliol, han començat les obres al carrer de la Victòria de Reus i a dos trams dels carrers travessers, el de la Verge Maria i el de Joan Martell. Durant aquests quatre mesos, aquests vials de Reus  veuran renovada la seva imatge i millorada la seva accessibilitat, tant a peu com en cotxe.

L'objectiu d'aquestes actuacions és seguir la línia de treball que ja s'ha realitzat en altres carrers d'aquesta mateixa zona de Reus, compresa entre l'avinguda de Prat de la Riba i el passeig de Mata, i entre el passeig de Sunyer i el carrer del General Moragues.