Roda de premsa del projecte Reus365

Neix Reus365, la plataforma amb tota l'oferta de lleure de la ciutat

Les primeres activitats que sortiran són les d'aquest estiu

Una oferta de lleure amb marca pròpia. Així s'ha donat a conèixer 'Reus365' aquest matí, una proposta pensada per la ciutadania on trobarà en un portal tota la informació i poder fer les inscripcions a les activitats que s'hi proposin. Des de les diferents regidories de l'Àrea de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Reus s'ha treballat de manera transversal per caminar plegats vers una oferta d'activitats en temps no lectiu i en clau d'Educació 360, la qual es farà durant tot l'any i s'estrena amb la programació d'aquest estiu. 

La nova proposta eixampla l'oferta que s'havia treballat anys enrere adreçada a joves i, ara, també incorpora infants i famílies i mirant al futur per obrir-se a altres col·lectius. La marca Reus365, amb una comunicació estratègica  i un tret de sortida conjunt de la programació, escenifica les activitats que es faran al llarg de l'any i en totes les etapes vitals i tots els entorns, dins i fora de l'escola. 

En la iniciativa també s'ha presentat una única plataforma  per facilitar les inscripcions a totes les activitats de Reus, on tothom podrà informar-se, triar i buscar, i finalment apuntar-se a totes les activitats programades. La programació d'estiu serà la primera que sortirà a la plataforma, que serà viva i s'aniran afegint activitats  a mesura que es vagin programant i l'oferta estarà actualitzada.

Per facilitar les opcions que hi haurà es permetrà fer cerques temàtiques, per edats i inclourà novetats constants amb una mirada de ciutat.