mujeres y hombres y viceversa

Un reusenc busca l'amor al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

Oriol Roca és el nou pretendent de la tronista Jennifer Baldini

El programa televisiu de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha rebut la visita d'un jove que buscava l'amor i que segons ha informat Reusdigital.cat, és de Reus. El jove Oriol Roca, hauria nascut a Barcelona però actualment resideix a Reus, segons explica el mitjà. Ahir, dijous 17 de gener, va decidir buscar l'amor al programa que s'emet cada dia de la setmana a través del canal Cuatro anomenat 'Mujeres y Hombres y Viceversa', com a pretendent d'una de les noies tronistes.

Un reusenc al programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' 

Oriol Roca, que al programa del 'reality' es va fer anomenar 'Uri', va decidir buscar l'amor a la televisió. Oriol Roca, té 23 anys i com va detallar al programa televisiu, actualment treballa com a organitzador d'esdeveniments d'oci nocturn a la zona de Tarragona principalment.

Treballa com a organitzador d'esdeveniments d'oci nocturn

Oriol Roca ha treballat en diversos espais d'oci de la província de Tarragona com per exemple fent de socorrista a Costa Caribe Aquatic Park, o bé de model a una empresa especialitzada en aquest sector. Actualment explica que es dedica a organitzar esdeveniments d'oci nocturn. Va estudiar a l'institut reusenc IES Cal·lipolis, i segons les seves xarxes socials es considera una persona 'influencer'. 

El programa 'Mujeres y Hombres y Viceversa' s'emet pel canal televisiu Cuatro | Mediaset

 

Oriol Roca vol trobar l'amor amb Jennifer Baldini 

El jove va anar a la recerca de l'amor d'una de les noies tronistes, concretament de Jennifer Baldini que ja havia estat al programa anteriorment. El jove durant la seva presentació va afirmar que «mai s'havia enamorat de ningú». Tanmateix, concursant al programa televisiu va explicar-li a la pretendenta que durant la temporada d'estiu treballa en una «disco mòbil», on allà balla, canta i munta un espectacle a les nits.

El reusenc va ser seleccionat

D'altra banda, també va comunicar que al programa volia que l'anomenessin 'Uri', ja que «Oriol només m'ho diu la meva mare», va explicar. Finalment el jove  reusenc que es va presentar al programa Mujeres y Hombres y Viceversa', es va quedar, ja que la noia va afirmar que el volia conèixer. Durant els següents programes Oriol Roca intentarà trobar l'amor amb Jennifer Baldini.