Imatge dels reusencs Clownic, al plató de Got Talent

Els reusencs Clownic es queden a les portes de la final de 'Got Talent'

Van oferir un número de teatre còmic gestual que es va endur els elogis del jurat i el públic

Aquest dilluns a la nit, la companyia de teatre gestual còmic Clownic, formada per Gerard Domènech, Edu Méndez i Carles Bigorra, ha participat en les semifinals del popular programa de televisió ‘Got Talent’ de Tele5. Els reusencs s’han quedat a les portes d’arribar a la gran final  després de presentar un número que ha traslladat el públic a una sala d’un museu. En aquest espai, el vigilant de seguretat s’ha vist implicat en un enrenou després de matar una mosca sobre un quadre exposat.

L’espectacle també ha comptat amb la participació d’Edurne, membre del jurat, que ha hagut de recrear dues obres d’art. Tot i no classificar-se per la final, el número ha aixecat els aplaudiments del públic com també els elogis del jurat, que ha felicitat els reusencs.

L'espectacle ha comptat amb la participació d'Edurne, membre del jurat
L'espectacle ha comptat amb la participació d'Edurne, membre del jurat | GOT TALENT

«Sou molt bons, tant en la mímica com en expressar un tipus d’humor molt atípic. Teniu molt talent i això us ha fet arribar fins aquí», ha indicat Risto Mejide qui ha estat l’únic que ha trobat un punt negatiu de l’actuació. «Sí que ha trobat a faltar el que vaig veure en l’anterior gala: un plantejament, nus i desenllaç. Estaven bé els gags però eren com tres peces de diferents números», ha assenyalat Mejide.

Clownic ha explicat que el número que han presentat a la gala es tracta d’un  espectacle de vuit minuts que ha estat reduït a tres. Edurne, també protagonista de l’actuació, ha reconegut gaudir com «una nena petita» i ha considerat que els reusencs «ho han fet molt bé». Finalment, Dani Martínez ha indicat que es tracta d’un número molt divertit i ha celebrat que es vegin aquest tipus de números a la televisió mentre que Paz Padilla ha celebrat l’humor de Clownic i que hagin escollit un museu com a fil conductor de l'espectacle.

Gerard Domènech, Edu Méndez i Carles Bigorra són els integrants de la companyia Clownic
Gerard Domènech, Edu Méndez i Carles Bigorra són els integrants de la companyia Clownic | GOT TALENT

«Volem que la gent vagi al teatre»

En la primera gala, la companyia de teatre gestual còmic Clownic  va indicar que es va presentar a ‘Got Talent’ amb l’objectiu de reivindicar el teatre. Els reusencs van explicar que «si al teatre només et veuen 200, 300 o 400 persones, aquí a un programa de Televisió et pot veure molta més gent i ens encantaria que tots ells anessin al teatre».

La companyia reusenca compta amb 21 anys d'existència ja que es va iniciar el 1998 com a segona companyia del Tricicle. En tot aquest temps han interpretat en moltes parts del món espectacles del Tricicle com: Manicómic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit Garrick y 100% Tricicle. Des del 2011 elaboren espectacles de producció pròpia sota el segell de Gagman Produccions i comptant amb la col·laboració dels seus pares teatrals, el Tricicle.