Imatge d'arxiu d'Emili Llamas i Gerard Alcover, integrants de Koeman

Els reusencs Koeman publiquen el seu nou senzill, 'Formentera'

Emili Llamas i Gerard Alcover han estrenat el seu segon senzill

Koeman torna per la porta gran publicant un nou senzill, 'Formentera'. El duet reusenc format per Emili Llamas i  Gerard Alcover han tret aquesta nova cançó, tota una dosi de «pop feliç» que ens fa viatjar a l'estiu en aquesta illa pitiüsa. 


Koeman és el projecte de Llamas i Alcover després de posar punt final al seu antic grup, Pokers. L'abril de l'any passat, durant el confinament, els dos músics ja van publicar una versió de 'Viure', un dels grans èxits de Pokers, però portant la cançó cap al territori Koeman.

Ara els reusencs s'han animat amb 'Formentera', el seu segon senzill després de 'Dimarts', que parla del retrobament d'una antiga parella després d'una ruptura. La cançó ve marcada per un pop amb detalls de bossa nova i electrònica. La cançó l'han produït Manu Guix i Roger Rodés.

El pas de Pokers a Koeman ha passat per uns canvis en la seva música, ara componen aquest 'pop feliç' amb tocs disco, dels anys 80 i 90 i molta electrònica. De moment el duet està còmode traient senzills i encara no té cap disc a l'horitzó. Ara ja tenen quatre cançons gravades, les dues amb Manu Guix i Roger Rodés, però recentment n'han gravat una altra amb Miqui Puig, que podria veure la llum de cara al pròxim estiu.