Gu脿rdia Urbana de Reus.

Tensi贸 al carrer Ample de Reus per una onada de robatoris a la zona

Uns lladres van entrar en dues botigues i en una d'elles es van emportar objectes per valor d'uns 20.000 euros

Els veïns i veïnes del carrer Ample de Reus i altres carrers pròxims a la zona han passat els darrers dies amb tensió i preocupació, i és que segons recull el Diari de Tarragona en la darrera setmana han patit diversos robatoris. Dos d'ells van ser al mateix carrer Ample i van afectar dos comerços, tot i que només un d'ells va optar per interposar la denúncia corresponent als Mossos d'Esquadra.

En aquest tranquil carrer ple de comerços s'hi ha instal·lat la incertesa després que la matinada del passat dimarts la botiga de decoració, CS Carmina Sanz Decoració, fos assaltada. Segons narra al Diari de Tarragona la propietària de l'establiment ubicat al número 47 del carrer Ample, es va adonar del robatori quan va arribar el dimarts a les deu a obrir la botiga com fa sempre. Va ser llavors quan va trobar la persiana lleugerament pujada, els vidres trencats i algunes llums interiors obertes.

Un cop a dins va constatar que havia estat v铆ctima d'un greu robatori, ja que els lladres es van endur material de la botiga 鈥攑rincipalment objectes decoratius, mantes de pell i coixins鈥 per valor d'uns 20.000 euros. Tamb茅 van endur-se els diners que hi havia a la caixa i diversos jocs de claus. Segons la botiguera, els lladres coneixien b茅 l'immoble ja que sabien on estaven situades les c脿meres de seguretat, per貌 gr脿cies a unes altres c脿meres instal路lades en un comer莽 proper els Mossos d'Esquadra han pogut recuperar imatges on es veuen els lladres actuant, enduent-se el material en grans bosses.

Robatoris en comer莽os per貌 tamb茅 en cases

El segon robatori en un comer莽 del carrer Ample es va produir la matinada de dijous a divendres segons explica el Diari de Tarragona. En aquest cas el furt es va produir a la Bacallaneria Cal Pag猫s, la qual fa cantonada amb el carrer Gaud铆. 脡s des d'una finestra situada en aquest segon carrer que els lladres van accedir al local i es van endur la caixa, tot i que no hi havia gaire quantitat i els propietaris van decidir no interposar den煤ncia. 

A m茅s d'aquests dos robatoris en comer莽os, tamb茅 s'ha tingut coneixement d'un robatori en un edifici de la zona del carrer Ample. En aquest cas els trasters de l'immoble van ser els afectats per貌 no consta que s'enduguessin res. Tanmateix, aquesta onada de robatoris ha posat en tensi贸 ve茂ns i comerciants de la zona, els quals han vist trencada la seva pau en els darrers mesos, ja que tamb茅 van iniciar una recollida de signatures per demanar m茅s pres猫ncia policial arran dels continus aldarulls generats en dos bars de l'inici d'aquest carrer.