Tres robatoris en dos dies a dos blocs del Camí de l'Aleixar de Reus

Onada de robatoris en pisos a la zona del Camí de l'Aleixar de Reus

Els Mossos d'Esquadra van rebre tres alertes, una el passat diumenge, 21 de juliol, i dues el dilluns, 22 de juliol. Els pisos afectats són primeres residències | També hi ha constància d'un robatori a l'avinguda Doctor Vila-seca

Aquest passat diumenge, 21 de juliol, i aquest dilluns, 22 de juliol, els Mossos d'Esquadra van rebre tres alertes per robatoris a dos blocs de pisos diferents, tots ells situats al Camí de l'Aleixar de Reus, concretament, el número 40 i el número 44-46. Entre els dos edificis afectats n'hi ha un que no ha patit cap robatori. 

Segons informen els agents dels Mossos d'Esquadra, els tres habitatges afectats són els últims pisos dels dos edificis, un 6è i un 9è. També afirmen que es tracta de primeres residències i, de moment, es desconeixen els autors del robatori, com van accedir als domicilis i quan ho van fer. Tot i això, fonts veïnals afirmen que els lladres haurien entrat a la terrassa del primer pis, pel lateral de l'edifici on hi ha un pàrquing, i haurien escalat fins als últims pisos, als quals van accedir-hi trencant el finestral del balcó, un extrem que els Mossos no han volgut confirmar ni desmentir per qüestions de «protecció de dades». 

Tres robatoris en dos dies a dos blocs del Camí de l'Aleixar de Reus

Els lladres van entrar als últims pisos dels dos blocs del Camí de l'Aleixar  | L.S.

Alerta a la zona del camí de l'Aleixar de Reus per robatoris

D'una banda, el diumenge, 21 de juliol, al matí el propietari d'un dels pisos va alertar als Mossos d'Esquadra perquè havien entrat a robar a casa seva. Quan el veí va arribar al seu domicili no va veure cap indici de robatori, ja que, la porta no estava forçada perquè havia estat tancada a cop  i no va ser fins que va entrar a casa que va trobar-se tot el pis regirat. Va ser en aquest moment quan va alertar a la policia de la Generalitat sobre els fets. De moment, encara no està confirmat què es van endur.  Aquest mateix dia, els lladres també haurien accedit almenys en un pis de l'avinguda Doctor Vila-seca, la via paral·lela al camí de l'Aleixar.

D'altra banda, l'endemà, dilluns 22 de juliol, també al matí, els Mossos van rebre dos avisos més per robatoris en dos domicilis diferents del mateix edifici. En aquesta ocasió els lladres van accedir al primer domicili a través de la galeria que estava oberta. Des de la terrassa d'aquest pis van accedir a la terrassa del domicili del costat i van trencar els vidres per tal d'entrar a la casa.

En cap de les ocasions els veïns es van trobar la porta forçada i es van adonar del robatori un cop ja eren dins de casa, pel que la hipòtesi que els lladres van arribar fins a les cases escalant per la façana pren força, i és que en aquesta zona fa uns anys es van donar casos de robatoris també amb aquest mètode. Cal recordar que el passat mes de novembre ja es va produir també un robatori just al bloc del davant dels ara afectats i en el qual també van accedir a l'últim pis de l'edifici.