Presentació de la Sant Silvestre de Reus 2019

La Sant Silvestre de Reus vol superar les 2.000 inscripcions

També es vol arribar a les 10.000 inscripcions acumulades al llarg de les onze edicions de la prova

La Sant Silvestre de Reusvol superar les 2.000 inscripcions, una xifra que gairebé va assolir l'edició del 2018. Alhora s'arribaria a les 10.000 inscripcions al llarg dels onze anys de trajectòria d'aquesta prova. Una edició més, s'organitza també la Sant Silvestre Kids, per a menors de dotze anys. Una vegada més, la cursa de cinc quilòmetres començarà i acabarà davant de La Fira Centre Comercial, que n'és el patrocinador.

El 31 de desembre a un quart de sis de la tarda començarà l'onzena edició de la cursa de Sant Silvestre, una prova molt estesa arreu del territori que vol servir per posar punt final a l'any que acaba. A Reus l'organitzen la regidoria d'Esports i Tretze Esports i ofereixen quatre modalitats diferents. Per una banda, la sènior, de cinc quilòmetres pel centre de la ciutat, amb inici i final a la plaça de l'Univers.

Presentació de la Sant Silvestre de Reus 2019
Presentació de la Sant Silvestre de Reus 2019 | TarragonaDigital

Pel que fa a les modalitats infantils, hi ha un recorregut d'un quilòmetre per als nascuts entre 2008 i 2009, un recorregut de 600 metres per als que van néixer entre 2010 i 2012, i un de 400 metres per als nascuts entre 2013 i 2019. En aquesta darrera modalitat es permet que corrin juntament pares i fills. Les inscripcions ja es poden fer a través del web de la cursa o de la carpa instal·lada al Centre Comercial La Fira.

Les Sant Silvestre Kids costen cinc euros d'inscripció i la sènior, dotze, uns preus que inclouen l'assegurança d'accidents. Pel que fa als dorsals, es podran recollir els dies 28, 29 i 30 al centre comercial i el mateix dia 31 a la plaça d'Anton Borrell, al Parc de Sant Jordi. La cursa s'implica en la campanya 'Cap nen sense joguines' de Cadena SER i, quan es reculli el dorsal, es podran lliurar joguines.

És habitual que hi hagi participants disfressats a la Sant Silvestre | Laia Solanellas

Premiar la inscripció 10.000

L'organització, a més de marcar-se les 2.000 inscripcions d'enguany com a objectiu a assolir, també vol arribar a les 10.000 acumulades des de la primera edició de la Sant Silvestre de Reus. Tots els corredors rebran una bossa com a obsequi, i els primers que s'inscriguin participaran al sorteig de més regals. A banda, però, també es premiarà de manera especial la inscripció número 10.000 segons s'informa des de l'organització.

Es tracta d'una cursa més lúdica que competitiva, i és habitual que hi hagi corredors disfressats i que hi participin en grup. És per això que també es premiarà els equips més nombrosos tant en categoria masculina com femenina, com rebran un reconeixement especial els participants més grans i més joves de totes dues categories. Com és habitual, els primers classificats tant de la Sant Silvestre com de la Sant Silvestre Kids també seran guardonats.