El Tomb de Reus lliura els 2.400 euros del segon sorteig de Nadal

S'ha fet entrega dels tres premis a les persones a qui els van tocar divendres passat

La campanya nadalenca del comerç de Reus encara la recta final amb el lliurament dels premis del segon sorteig. 'A Reus x2' registra una bona participació segons El Tomb de Reus, associació que va idear la campanya. Avui s'han lliurat els premis de 400, 800 i 1.200 euros que corresponen al segon dels tres sortejos que preveu la campanya. La tria es va fer divendres passat al vespre.

 

La primera a rebre els vals de compra per valor, en el seu cas, de 400 euros, ha estat la Maria Carme; L'han seguit l'Anna, que ha guanyat 800 euros en vals de compra i, finalment, la Mònica i el Pere, que han obtingut 1.200 euros en tiquets per comprar als mateixos establiments on ja van fer despesa per participar en el concurs, els del comerç local.

L'Anna s'ha endut el segon premi, 800 euros en vals de compra
L'Anna s'ha endut el segon premi, 800 euros en vals de compra | Jordi Olària Gras

 

Des d'El Tomb de Reus  es valora molt positivament la participació que està registrant la campanya comercial nadalenca. El seu vicepresident, Joan Anton Montaña, sentencia que «la campanya està anant molt bé; quan la vam idear les perspectives eren aquestes, que després d'un primer sorteig la gent començaria a conèixer molt més què són els 'reuros' i quina és la mecànica de la campanya».

La Mònica i el Pere s'han endut el premi de 1.200 euros en vals de compra
La Mònica i el Pere s'han endut el premi de 1.200 euros en vals de compra | Jordi Olària Gras

 

El punt d'inflexió per aquesta campanya, explica el vicepresident d'El Tomb, va ser el cap de setmana després del primer sorteig. Es va celebrar el 21 de desembre, i del 22 al 24 «es van dipositar 8.000 butlletes de participació», explica. A partir d'aquell moment, la dinàmica es va mantenir ascendent i es van superar les 130.000 butlletes distribuïdes.

La recollida de butlletes, al Gaudí Centre, és constant
La recollida de butlletes, al Gaudí Centre, és constant | Jordi Olària Gras

 

El Gaudí Centre, a l'Oficina de Turisme, és on s'han de dipositar les butlletes del sorteig, i registra una alta afluència de persones que s'hi acosten. El mateix passa a les botigues que hi participen, i és que Joan Anton Montaña afirma que «els botiguers estan contents perquè la campanya està generant una bona dinàmica; és un invent que ha sortit bé i les perspectives és que hi donem utilitat», augura.