Els Tres Tombs de Reus, en una imatge d'arxiu

La pandèmia obliga a suspendre els Tres Tombs de Reus 2021

Va ser l'última festivitat celebrada amb normalitat a la ciutat, just abans del confinament total del mes de març

L’Associació d’Amics del Cavall de les Comarques de Tarragona, en coordinació amb l'Institut Municipal Reus Cultura, ha decidit suspendre l’edició 2021 de la Festa dels Tres Tombs de Reus arran de l’actual situació sanitària i les diverses restriccions derivades de la pandèmia de la Covid-19. Precisament, aquesta va ser la darrera festivitat celebrada amb normalitat a la capital del Baix Camp, just abans del confinament total decretat el 14 de març de 2020. Els Tres Tombs de Reus, cal recordar-ho, se celebren anualment durant el primer diumenge de març.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Benedicció a la Puríssima Sang

Des de l’organització de l’esdeveniment han explicat que l’única activitat que es mantindrà serà «la benedicció dels animals que es trobin a l’interior de l’església de la Puríssima Sang durant la celebració de la missa matinal». L’Associació d’Amics del Cavall lamenta la cancel·lació d’una festa popular tan emblemàtica i tradicional, que enguany hauria arribat a la seva trenta-cinquena edició, però apel·la a la «conscienciació col·lectiva» atesa l’emergència sanitària que estem vivint.

📸 GALERIA | Els Tres Tombs de Reus 2020, en imatges!