Obres al carrer del Roser de Reus

Tallen al trànsit el carrer del Roser de Reus per l'enderrocament d'un edifici

No podran circular els vehicles fins al 10 de juny | De divendres a les 20 hores fins dilluns a les 8 hores, restarà la circulació oberta

El carrer del Roser de Reus estarà tallat al trànsit de vehicles des d'aquest dimecres, 25 de maig, fins al pròxim divendres, 10 de juny. Uns fets que es venen donats, segons informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana, a causa de treballs d'enderroc d'un immoble

L'edifici que es tirarà a terra és de propietat privada i, per motius de seguretat, de l'arquitecte municipal de l'Ajuntament de Reus ha decidit executar aquesta acció.

D'aquesta manera, el tall de la circulació en el carrer del Roser afectarà el tram que hi ha entre la riera de Miró i la plaça de Catalunya. A més, només ho farà de dilluns a divendres. Entre el divendres a les 20 hores i el dilluns a les 8 hores, la circulació de vehicles estarà oberta.

Els veïns tindran garantit l'accés als aparcaments privats, mentre que la circulació normal estarà oberta per la vorera no afectada pels treballs.