El cartell d'una botiga Women'secret

Nou tancament al centre de Reus: Abaixa la persiana Women'Secret

La botiga del grup Tendam —antic Cortefiel— estava situada al número 20 del Raval de Jesús

Reus continua vivint un degoteig de tancament de botigues. Després de l'anunci de la marxa de botigues d'Inditex de la capital del Baix Camp, ara ha estat el torn d'un establiment del grup Tendam —antic grup Cortefiel.

En concret, es tracta del tancament del Women'secret situat fins ara al número 20 del Raval de Jesús, segons informa el Diari de Tarragona. Aquesta era l'última tenda del conglomerat de moda que quedava al centre reusenc, després d'abaixar la persiana al Springfield que estava situat al mateix carrer.

D'aquesta manera l'aposta de la firma es concentrarà totalment a La Fira Centre Comercial de Reus i, de moment, no es confirma que tanquin cap de les seves botigues que tenen. Així doncs, es continuarà amb les botigues d'Springfield, Cortefiel i Women'secret. 

L'adeu d'Inditex

El grup d'Amancio Ortega va alleugerint a poc a poc els seus locals a la ciutat de Reus. Després del tancament del Zara Home, on es venien productes de la llar a La Fira Centre Comercial, ara se'n sumen dues més a la fugida del grup Inditex de la capital del Baix Camp. 

En els últims dies s'ha informat de l'adeu definitiu de la botiga Stradivarius que hi ha al centre de Reus. L'establiment de moda feia molts anys que estava al Raval de Santa Anna i el seu tancament està previst el gener del 2022.

La baixada de persiana més sonada del grup serà el del Zara de La Fira Centre Comercial. La botiga que ocupava dues plantes a l'establiment comercial reusenc deixarà un gran buit. Així doncs posa punt final a la seva presència a Reus després de traslladar-se del centre a La Fira i ara al seu adeu. 

A aquests tancaments de la firma Inditex, també es viurà en les pròximes dates la baixada de persiana de l'H&M, que també ocupa dues plantes a La Fira. Una clausura que es preveu abans de Nadal i que hi ha una trentena de treballadors afectats i que es van manifestar per evitar-ho.

En aquest sentit,  els tancaments de les dues botigues Inditex i l'H&M estan relacionats amb l'ajustament que estan fent les empreses després de la sotragada que va suposar la pandèmia.