Imatge d'arxiu del Teatre Bartrina de Reus

Els abonaments dels espectacles de Primavera del Teatre Bartrina, a la venda dimarts vinent

La compra d'entrades individuals s'obrirà el 9 de març, una setmana després dels abonaments

El Teatre Bartrina de Reus posarà a la venda molt aviat els abonaments de la Primavera 2021, de cara al pròxim trimestre. Concretament, a partir del dimarts vinent, 2 de març, els abonaments ja estaran a disposició de totes les persones que vulguin adquirir-los, una setmana abans de l'inici de la venda d'entrades dels espectacles, que serà el 9 de març. Podeu consultar tota la programació del Teatre Bartrina en aquest enllaç.

Pel que fa als abonaments, el Teatre Bartrina aplica un descompte variable, segons el nombre d'espectacles que s'escullin. Per a quatre espectacles, es farà un 20% de descompte, mentre que a partir dels cinc espectacles es farà un descompte del 30%.

Amb els abonaments tenen una sèrie d'avantatges exclusius, com un 10% de descompte en la compra d'entrades addicionals; un 2x1 per als espectacles de Festivals que es facin al Teatre Bartrina, 2 entrades gratuïtes per a quatre pel·lícules del Cineclub i 2 entrades per al XXIII Concurs Exposició Nacional de Roses.

D'altra banda, el Consorci del Teatre Bartrina ha informat que, atès que les restriccions sanitàries encara són vigents, es mantindran les mesures de seguretat de la temporada Hivern 2021. Aquestes mesures són una reducció de l'aforament al 50% distribuït en butaques individuals, ús obligatori de mascareta, gel hidroalcohòlic a l’entrada del teatre, avançar l’arribada del públic per evitar les aglomeracions, i respectar en tot moment la distància de seguretat.