Presentació del concert solidari de la Fundació Noèlia al Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny acull un concert de gospel solidari per als nens amb distròfia muscular congènita

L'esdeveniment l'organitza la Fundació Noèlia

El Teatre Fortuny de Reus acollirà, aquest dissabte 11 de gener a les 19 hores, un concert gospel solidari. L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Noèlia, nens contra la Distròfia Muscular Congènita, i amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, anirà a càrrec de la Coro Gospel Living Water. El grup, format per una cinquantena de persones procedents de Madrid, s'ha ofert a celebrar aquest concert. Les entrades per al concert tenen un preu de 15 euros i es poden adquirir a través del web del Teatre Fortuny o bé a les taquilles del teatre. 

La Fundació Noèlia, amb aquest concert solidari, té com a objectiu principal donar a conèixer la malaltia de la distròfia muscula congènita i promoure i finançar línies d'investigació, que puguin contribuir en el desenvolupament del tractament per a la seva cura. L'entitat, a més, també acompana les famílies i afectats al llarg de totes les etapes de la malaltia, generant suport mutu entre elles i fomentant la seva participació dins de la pròpia enttiat, amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida.

L'entitat ja ha aconseguit obrir noves línies d'investigació i també ha donat continuïtat en d'altres que estaven aturades o que no gaudien de prou finançament, com per exemple Història Natural, diagnòstic i tractament de les distròfies musculars per dèficit de col·lagen VI de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona o l’estudi de teràpia gènica en fase preclínica mitjançant «salt d’Exó» per mutacions intròniques de l’Institut Nacional de Salut dels Estats Units, juntament amb la University College London.