Imatge d'arxiu del Teatre Bartrina de Reus

Els teatres de Reus adapten l'horari dels espectacles al toc de queda

Les representacions i espectacles s'ajustaran perquè el públic pugui assistir-hi amb garanties de respectar les limitacions horàries

Els teatres Bartrina i Fortuny de Reus tornen a modificar la seva programació per ajustar-se a les noves limitacions establertes. En aquest cas al toc de queda decretat a partir de les deu de la nit. Les funcions s'han reprogramat per ajustar-se als nous horaris en cas que sigui necessari.

Bona part de la programació del Teatre Bartrina ja s'ajusta a un horari que permet respectar el toc de queda, sigui perquè l'espectacle acaba força abans de les deu, o perquè ho fa a les deu i, per tant, el públic assistent pot tornar a casa a aquella hora tal com contemplen les excepcions al toc de queda.

En el cas d'aquest dimarts al Teatre Fortuny, amb una nova edició del Cicle Grans Mestres, s'ha mantingut l'hora d'inici a les nou del vespre perquè l'espectacle dura 50 minuts. Pel que fa al Teatre Bartrina, el concert de Camerata XXI Orquestra Ciutat de Reus d'aquest dimecres, 28 d'octubre, s'ha avançat mitja hora.

Per tant, el concert Casals, Rossini i Shostakovitx començarà a dos quarts de nou del vespre. Fins ara s'han modificat les representacions i actuacions més pròximes al calendari però no tota la programació. Així doncs, els ajustos que s'han fet són els següents.

El teatre Fortuny ajusta els seus horaris

En el cas del Teatre Fortuny s'han anunciat quatre reprogramacions. En tots els casos s'ha avançat l'hora d'inici entre mitja hora i una hora. Dimarts tres de novembre es representa La Gavina, inicialment a les nou del vespre però, ara, serà mitja hora abans, a dos quarts de nou.

Dissabte set de novembre el concert de Rocío Marquez en el marc del Festival Accents s'havia programat a les nou del vespre i s'avançarà una hora, a les vuit. També una hora s'avançarà La Flauta Màgica que es representarà el dimarts deu de novembre. En aquest cas, de dos quarts de nou del vespre s'ha passat a dos quarts de vuit.

Per últim, l'espectacle de Pepa Plana que s'oferirà dissabte catorze de novembre començarà a les vuit del vespre en lloc de les nou com estava previst.