Imatge aèria de les piscines municipals de Reus

Les piscines municipals de Reus ja tenen data d'obertura

Ja s'han fet públiques les tarifes per aquest estiu

Reus ja es prepara per a la temporada estiuenca i en concret per la reobertura de les piscines municipals. L'Ajuntament ha previst que tornin a obrir les portes dilluns vinent, 20 de juny. La temporada està previst que acabi el dimecres 31 d'agost i que, per tant, duri poc més de dos mesos.

Durant tot aquest període l'horari d'obertura al públic serà a les onze del matí i el de tancament, a les vuit del vespre. Un horari que es mantindrà de dilluns a diumenge durant tota la temporada d'estiu. Serà la primera temporada en la qual es recuperi la plena normalitat després de la pandèmia.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba, subratlla que «donaran servei als casals, campus i altres activitats d'estiu i a tots els usuaris que venen a refrescar-se». Segons informa el consistori, per tant, no hi haurà ni reducció d'aforament i cap altra mesura especial com les restriccions que s'havien aplicat. Pel que fa al preu, hi ha dos tipus de tarifes que, a més, inclouen també un grup de descomptes.

Per una banda hi ha la tarifa reduïda, per a infants de tres a tretze anys i per a adults de més de 65. El segon grup és el de l'entrada general, per a persones entre 14 i 64 anys. En tots dos grups es preveu una entrada de mig dia, una de dia, paquets de deu entrades, passis mensuals i un passi de temporada.

La tarifa reduïda per a l'entrada diària és de 5 euros, 35 euros per al paquet de deu entrades i 80 per al passi de temporada. En el cas de l'entrada general, la d'un dia valdrà 6,5 euros, el paquet de deu entrades 46 euros i el passi de temporada, 99 euros. En tots dos casos, els paquets de deu euros els poden fer servir diferents persones sempre que, per edat, se'ls apliqui la mateixa tarifa.

Pel que fa als descomptes, la tarifa general contempla sis casos diferents. Seran els titulars del Carnet Jove i la Targeta Jove Reus, les persones amb discapacitat i els seus acompanyants o els grups organitzats. També els usuaris d'activitats de Reus Esport i Lleure, les famílies nombroses o monoparentals i els aturats de llarga durada i familiars de primer grau.

En el cas de la tarifa reduïda s'han previst quatre possibles descomptes. Es tracta dels usuaris del Carnet Jove, la Targeta Jove Reus o la targeta daurada, els grups organitzats i els infants amb discapacitat. També les famílies nombroses o monoparentals i els aturats de llarga durada i familiars de primer grau.

Totes les tarifes i els descomptes es poden consultar al web de Reus Esport i Lleure. Durant tota la temporada d'estiu s'han programat dues sessions setmanals d'aquagym. L'activitat va adreçada a qualsevol persona de més de 16 anys i es farà abans que les piscines obrin per al públic general. Els inscrits també comptaran amb una hora de bany lliure.