Anunci de la tercera fase de la campanya Bons Reus

La campanya Bons Reus entra en la tercera fase i els podran demanar persones no empadronades

Actualment hi ha 415 establiments adherits

La campanya Bons Reus entra en la tercera fase amb la posada en circulació de 60.000 euros adreçats a persones no empadronades a Reus. L'Ajuntament de Reus, a través de l'Agència Reus Promoció, ha impulsat aquesta campanya inclosa al Pla de Reactivació Econòmica i Social. 

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha remarcat l'excel·lent acollida que ha tingut la campanya. Després de les dues primeres fases dirigides per als empadronats a Reus, ara s'ha rellançat per a les persones que no estan empadronades a la ciutat. S'han obtingut uns resultats positius tant pel que fa als establiments com per part dels consumidors. La regidora ha remarcat el treball en equip realitzat entre el consistori, Unió de Botiguers, Tomb de Reus i la Cambra de Comerç.

El funcionament és el mateix que en les anteriors fases. Tothom qui ho desitgi podrà descarregar-se els bons i gaudiran d'un descompte de 20 euros  a partir de la utilització de 4 bons. Aquests es poden descarregar des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador, a través de la web, o bé al Gaudí Centre o al Punt d'Informació a la plaça del Prim  (de dilluns a dissabtes, de 10:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 20:00 h; i els diumenges i festius, de 10:00 h a 14:00 h).

La tercera fase dels Bons Reus s'ha iniciat aquest dilluns 16 de novembre i s'allargarà fins al 13 de desembre o exhaurir existències. Així mateix, l'ús d'aquests serà fins al dia 27 de desembre, dia que es posa fi a la campanya. D'altra banda, els bons caduquen  al cap de 15 dies des de la seva emissió, són d'ús personal i intransferibles. A l'hora de bescanviar-los es requerirà el DNI.

Les darreres dades dels Bons Reus

A la campanya Bons Reus hi ha 415 establiments adherits i se'n poden continuar apuntant-se tots els que ho desitgin. Durant la segona fases es van incorporant els establiments del sector d'alimentació, quan es van posar en circulació 38.948 bons, que suposen 194.740 euros que l'Ajuntament de Reus ha invertit en la campanya i als quals caldrà afegir 60.000 més de la tercera fase.

Fins a aquest dilluns, s'han descarregat un total de 73.542 bons dels 80.000 emesos i només en queden disponibles 6.458. Pel que fa a l’impacte econòmic és en aquests moments de 1.258.095 euros, fet que multiplica gairebé per cinc la inversió municipal, superant les expectatives inicials, que eren triplicar-la.