El passeig de Misericòrdia de Reus ple de gent, amb el Seguici Festiu baixant pel centre

Una nova tanda d'entrades de les Festes de Misericòrdia s'activarà aquesta tarda

Es podran adquirir tiquets per les actuacions del Seguici Festiu | Tornarà a haver-hi entrades disponibles per alguns dels actes que es van activar dimecres

Aquest dilluns s'activaran noves entrades per les Festes de Misericòrdia de Reus. Es podran aconseguir entrades per actes que fins ara no s'havien posat a disposició. A més es tornaran a distribuir tiquets per alguns dels actes que la setmana passada van presentar problemes.

És el cas dels concerts de Miki Núñez, Stay Homas i l'Orquestra Allioli. A partir de les quatre de la tarda d'aquest dilluns també es posaran a disposició del públic les entrades per la Baixada del Seguici Festiu, la del Seguici petit i la del Ball de Diables. També les de l'actuació dels Xiquets de Reus i la Carretillada del Ball de Diables.

Les entrades s'activaran al mateix web de Reus Cultura. El primer dels concerts tindrà lloc dimecres a les deu de la nit i serà el de Miki Núñez al Parc de la Festa. El mateix escenari l'ocuparan els Stay Homas l'endemà a la mateixa hora.

Protocol·làriament, les Festes de Misericòrdia començaran dimarts, 21 de setembre. Al matí s'hissarà la bandera mariana al Campanar de la Prioral. A dos quarts de set de la tarda a Mas Iglesias la companyia Sac Espectacles oferirà Dansircant.

A la mateixa hora hi haurà la representació del ball parlat de Marcos Vicente a la Palma, que tindrà un segon passi a les vuit del vespre. Serà la mateixa hora en la qual al saló de plens de l'Ajuntament es lliuraran els Guardons de la Ciutat. En el cas d'enguany es reconeixerà l'obra i la trajectòria de l'Institut Pere Mata, l'Àliga de Reus i el Gremi de Fusters i Ebenistes.

Dimecres 22 de setembre, a dos quarts de set, el Mas Iglesias tornarà a ser escenari d'un espectacle familiar. En aquest cas es tracta de La Residual i el Grup Grimpallaunes. La Palma acollirà, a les vuit del vespre, el Carro dels Romanços i el Canó de Festes.

Finalment, a les deu de la nit hi haurà el primer dels concerts previstos aquestes Festes de Misericòrdia. Serà d'un dels caps de cartell, Miki Núñez, que presenta el disc Iceberg. Dimecres arribarà el torn del Seguici petit de prendre el protagonisme.

Baixarà el passeig de Misericòrdia a partir de dos quarts de set de la tarda. El Toc de la Festa Major petita l'acompanyarà des del campanar de la Prioral. Estrenaran un passeig habilitat enguany perquè els Elements Festius tornessin al lloc que els pertoca per commemorar la patrona de Reus.

La jornada acabarà amb l'actuació conjunta del Carro dels Romanços i el Canó de Festes a la Palma a les vuit del vespre. Finalment, Stay Homas pujarà a l'escenari del Parc de la Festa a les deu de la nit. El grup format durant el confinament deixarà el programa d'actes a punt per a la vigília de la Mare de Déu de Misericòrdia.