Imatge d'una edició anterior de 'Les Botigues al Carrer' de Reus

Les botigues de Reus tornen a sortir al carrer aquesta setmana per rematar les rebaixes

La campanya s'allargarà del dimarts 2 al divendres 5 de març, havent-la escurçat un dia

Les botigues tornen a sortir als carrers de Reus. Com és habitual al final de les rebaixes, el Tomb de Reus organitza la campanya 'Les Botigues al Carrer  - Rematem les Rebaixes', que marca el final de la temporada d'hivern i l'inici de la de primavera i estiu. La campanya compta amb el suport de l'Agència Reus Promoció i la participació de la Unió de Botiguers de Reus.

Segons ha informat el Tomb de Reus, aquesta campanya de rebaixes d'hivern ha estat atípica, clarament marcada per les restriccions de mobilitat i d'obertura per frenar la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya. Com a conseqüència, la campanya ha estat més fluixa que altres anys, i per això enguany el Tomb de Reus posa molta confiança en Les Botigues al Carrer, per poder acabar amb els estocs de la temporada d'hivern.

L'edició de l'estiu del 2020 de Les Botigues al Carrer ja va estar marcada per les mesures de seguretat, així que enguany se seguirà en aquesta línia. Per això, el Tomb de Reus ha demanat als establiments participants que limitin al màxim l'espai ocupat a la via pública, a més de tenir a disposició dispensadors de gel hidroalcohòlic dins i fora del local i respectar escrupolosament l'aforament a l'interior de les botigues.

La campanya 'Les Botiges al Carrer' durarà del dimarts 2 al divendres 5 de març, tot i que inicialment estava previst que durés fins al dissabte dia 6, però s'ha hagut de reduir un dia a causa de les mesures anunciades pel Procicat. Tot i això, la voluntat d'El Tomb de Reus «sempre ha estat la d'allargar la campanya el màxim possible» per tal d'assegurar una presència esglaonada de clients i així evitar possibles aglomeracions.