Imatge de la celebració de l'obtenció del premi del 'Gordo' de Nadal a l'administració 6 de La Pastoreta

Torna a tocar a Reus: Ara, més de mig milió d'euros amb la Quiniela

La penya Q84 de La Pastoreta ha obtingut diversos premis a 'La Quiniela', que han repartit 582.000 euros i han certificat la bona sort del barri els últims anys

La bona sort del barri reusenc de  La Pastoreta amb l'atzar de les loteries sembla que no té fre. Fa uns mesos, a l'inici de les Festes de Nadal, el 'Gordo' del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal va caure a l'administració número 6 del barri i va deixar-hi més de 420 milions d'euros. Ara, hi ha caigut un altre premi, menys important en termes de quantitat econòmica, però que certifica la bonasort  del barri en els últims anys.

Diversos encerts en la travessa, l'únic 14 i un premi de 582.000 euros

La penya de quinieles Q84, ubicada a la mateixa administració número 6 de la plaça de La Pastoreta, ha estat la causant de la perpetuació de la bona sort. En el sorteig de 'La Quiniela' d'aquest diumenge, la penya ha estat l'única de tot l'Estat que ha encertat els catorze partits que entren dins el joc. A més, en la mateixa travessa de la jornada 3 de les lligues professionals ha encertat quatre ratxes de tretze partits —tan sols un error— i també moltes altres ratxes menors.

Amb tot, el premi total que ha aconseguit la penya ha estat de 582.000 euros. I si la sort ha somrigut, ha estat gràcies a l'estratègia i al coneixement futbolístic de l'estrateg de la penya Q84, Dani Muñoz. Per a realitzar la travessa d'aquesta setmana, Muñoz ha consultat i s'ha basat en l'anàlisi dels aspectes futbolístics que condicionen els partits de la jornada i la combinació dels possibles resultats.

Així, per aconseguir els catorze punts va ser clau la decisió d'apostar per la derrota del Burgos Club de Futbol, recentment ascendit, contra l'Eibar, ex de Primera. Era el penúltim partit de la jornada de la Lliga Smartbank de Segona Divisió, jugat a les deu de la nit, i la derrota va confirmar l'obtenció dels catorze encerts a la travessa.

Un premi més a l'historial de la Loteria de la Pastoreta

Aquest premi a 'La Quiniela' s'afegeix al llarg ventall de premis milionaris  que la Loteria de La Pastoreta ha repartit al barri durant els últims trenta anys. S'hi ha guanyat la 'Loteria de Nadal i Niño', la 'Loteria', l''Euromillones', la 'Primitiva' i la 'Bonoloto'. 

La 'Bonoloto' cau a Tarragona

El premi de 'La Quiniela' d'aquest cap de setmana a la Pastoreta no ha estat l'únic que s'ha obtingut a la rodalia de Tarragona. La 'Bonoloto' d'aquest dilluns 30 d'agost ha repartit tres premis de segona categoria, un dels quals ha estat validat a l'administració número 9 de Tarragona, situada al carrer de López Peláez. El premi unitari pels cinc encerts i el complementari ha estat de 72.435,78, per la qual cosa a l'administració tarragonina s'ha aconseguit 24.145,26 euros.

Aquest divendres 27 d'agost, l'ONCE també va repartir més d'un milió d'euros a Reus. En concret, 1.135.000 euros que corresponen al sorteig del 'Cuponazo', que han estat repartits al punt de venda ubicat al número 1 de l'avinguda Doctor Josep Laporte, al davant de la cafeteria de l'Hospital de Sant Joan.