Parades del mercat ambulant dels Marxants al voltant del Mercat Central de Reus

Tornen a Reus els Marxants i el Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes

Els mercats ambulants van aturar la seva activitat després de Reis

La ciutat de Reus  recupera els mercats ambulants després d'aturar l'activitat per les restriccions sanitàries per la Covid-19 a principis d'aquest 2021. Les noves mesures que s'han aprovat i s'han iniciat aquesta setmana de març permet recuperar la venda de productes no essencials tots els dies de la setmana. Per aquest motiu, a partir d'aquest dissabte 20 de març, els Marxants  tornen a l'entorn del Mercat Central i el Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionsistes als passejos de la ciutat.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En aquest sentit, els Marxants a l'entorn del Mercat Central hi seran els dilluns i dissabtes, així com els dimecres hi estaran al Mercat del Carrilet. Pel que fa al Mercat d'Antiquaris, Brocanters i Col·leccionistes estaran als passejos Prim i Sunyer, en el tram comprès entre les places de les Oques i de la Pastoreta, els dissabtes. 

Aquest últim mercat ha passat a ser gestionat i administrat per Reus Mobilitat i Serveis després de l'acord de la Junta de Govern Local el passat 18 de desembre de 2020. Fins ara era gestionat per l'Agència de Reus Promoció. Amb aquest d'acord, Reus Mobilitat i Serveis gestiona els mercats dels Marxants de Reus, el Mercat Central, el Mercat del Carrilet i el Mercat del Camp, a més dels pàrquings municipals. 

L'obertura d'aquests mercats hauran de seguir les mesures sanitàries que mantenen l'aforament del comerç. En aquest sentit, només podrà haver-hi un 30% de l'aforament. A més, l'Ajuntament de Reus va acordar l'exempció de la taxa d'ocupació de via pública que paguen els mercats ambulants durant el primer trimestre de 2021.