Una mà amb un bolígraf omple una butlleta de La Quiniela

Pluja de milers d'euros a Reus: Dues travesses de 14 en només quatre dies

La penya Q84 de Loteria La Pastoreta ha tornat a ser afortunada

Reus torna a estar de sort i de nou la protagonista és la penya Q84 de l'administració de loteria La Pastoreta, una clàssica a la ciutat. En aquesta ocasió la sort els ha somrigut fins a dues vegades en només quatre dies, deixant una pluja de milers d'euros a la capital del Baix Camp.

La penya de Quinieles Q84 manté la bona ratxa dels últims anys amb aquests dos premis. El primer d'ells va ser dijous, amb els partits de la Champions, en què van encertar 14 resultats. L'altra quiniela premiada va ser la d'aquest diumenge, amb els partits de La Liga, i de nou amb 14 encerts.

Gràcies a aquestes dues quinieles, la penya ha sumat més de 120.000 euros amb els dos premis. Dani Muñoz és l'estrateg darrere de la penya Q84 de l'administració reusenca, i per fer aquestes dues travesses va tenir en compte l'anàlisi dels aspectes futbolístics que condicionen els partits de cada jornada, així com la combinació dels possibles resultats i l'aposta fixa a partits concrets, segons ha explicat en un comunicat La Pastoreta.

Aquest és un més dels premis que en els últims anys ha anat acumulant la penya reusenca. Se sumen també a la sort que va deixar La Pastoreta, repartint premis milionaris amb la Loteria de Nadal (amb una Grossa històrica), el Niño, la Primitiva o l'Euromillones, entre d'altres.