Dani Cordobés desaparegut Reus

Troben mort el noi desaparegut des de dilluns a Reus

Dani Cordobés ha sigut trobat sense vida a les Borges del Camp

El cos del jove desaparegut des d'aquest dilluns a Reus, Dani Cordobés, ha sigut localitzat sense vida, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. El cos del jove va ser localitzat la tarda d'aquest dimarts, 19 de febrer, sense vida, a les Borges del Camp. De moment no se saben els detalls de la mort del jove reusenc, però no mostra indicis d'accidentalitat ni criminalitat.

El jove estava desaparegut des de dilluns a la tarda

El noi va desaparèixer dilluns passat, 18 de febrer, a la tarda, i aquell dia ja no va assistir a classe, segons els seus companys. La darrera vegada que el van veure va ser pels volts de les cinc de la tarda a la plaça de la Farinera de Reus. El noi tenia uns 30 anys, conduïa un Seat Ibiza de color blau i anava vestit amb texans i una jaqueta de color blau grisós. 

Els Mossos d'Esquadra i la família del jove van donar l'alerta de la seva desaparició i van fer una campanya de difusió a través de les xarxes socials. Demanaven que qualsevol persona que tingués informació sobre Dani Cordobés ho comuniqués immediatament al telèfon d'emergències 112, que ho remetria als Mossos d'Esquadra. Malauradament, però, finalment el cos del jove ha sigut localitzat sense vida dos dies després de l'alerta de la seva desaparició

Localitzen sense vida un jove de 21 anys desaparegut a Barcelona

La setmana passada també es va donar un cas de desaparició d'un altre jove, aquest cas a Barcelona. El noi, Oscar García Turón, de 21 anys, havia desaparegut el dilluns dia 11 de febrer al districte de les Corts de Barcelona. Finalment, però, el noi va ser localitzat sense vida divendres passat, 15 de febrer, a l'Estartit, al Baix Empordà.