Imatge del Mercat Central de Reus, durant l'enregistrament de la docusèrie

TV3 estrena 'Gent de mercats', amb un capítol dedicat al Mercat Central de Reus

La docusèrie revela com és la vida als mercats del nostre país, a través de paradistes i clients | L'episodi reusenc s'emetrà el 14 de gener

Avui dimarts, 3 de desembre, s’estrena ‘Gent de mercats’, un nou programa de TV3 dedicat als mercats de Catalunya. El programa, precisament, explica com és la vida als mercats del nostre país, a través de paradistes i clients, en una docusèrie que s’endinsa en diferents mercats municipals d’arreu de la geografia catalana.

L'episodi reusenc, el 14 de gener

El Mercat Central de Reus és un dels espais escollits i es podrà veure el pròxim 14 gener de 2020, amb l’emissió del cinquè capítol de la sèrie. A la capital del Baix Camp, l’enregistrament de ‘Gent de mercats’ es va fer durant el mes de juny, tant a l’interior del Mercat Central com en diversos punts de la ciutat, entre paradistes ganxets i clientela habitual. L’episodi reusenc es reemetrà el 18 de gener al migdia.

‘Gent de mercats’, amb un total de sis capítols, és una producció de Televisió de Catalunya, amb la col·laboració de Benecé Produccions. La directora de producció de la docusèrie és Tana Collados, l'especialista en gastronomia de la cadena pública.

També et pot interessar