Fira Trapezzi  Reus 2021: Nueveuno Circo al teatre Fortuny, en imatges.

A la venda els abonaments del quart trimestre del Teatre Fortuny de Reus

Les obres incloses a l'abonament són l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Filumena Marturano, Il Barbiere di Siviglia, 53 diumenges, El gran comediant, El llac dels cignes i la Filla del Mar

La nova temporada de programació del Teatre Fortuny de Reus ja està llesta. Un nou període amb representacions de primer nivell a l'escenari de la plaça Prim de la capital del Baix Camp. 

El Consorci ha posat a la venda els abonaments per aquesta nova temporada de programació, corresponent al quart trimestre de 2021. Totes les persones interessades poden abonar-se fins al dia 15 de setembre de 2021 a la taquilla o bé al telèfon 977 010 659.

Existeixen dues modalitats d'abonament per als espectacles al Teatre Fortuny. Un compta amb un 20% de descompte per a la totalitat dels set espectacles d'abonaments amb prioritat en la reserva de localitats. L'altre té un 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a tres espectacles a escollir d'entre els que hi ha en abonament. 

En aquest sentit, les interpretacions incloses a l'abonament són l'actuació de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Filumena Marturano, Il Barbiere di Siviglia, 53 diumenges, El gran comediant, El llac dels cignes i la Filla del Mar.

A més, a partir del dia 20 de setembre de 2021 començarà la venda de localitats pel públic general al web del Teatre Fortuny o bé directament a la taquilla del teatre.