Un espectacle itinerant del Trapezi 2018 a Reus

Surten a la venda les entrades per la 25a edició de la Fira Trapezi a Reus

El preu oscil·la entre 2 i 8 euros | Tenen una durada entre 40 i 90 minuts

Les entrades  per la 25 edició del Trapezi, la Fira de Circ de Catalunya, ja estan a la venda. Des d'aquest 28 d'abril ja es poden adquirir pels espectacles que es faran a Reus  entre el 12 al 16 de maig.

Per poder assistir als espectacles, a diferència d'altres anys, cal adquirir una entrada amb l'objectiu de complir les mesures sanitàries i d'aforament derivades de la pandèmia. Tots els actes tenen preus populars per les entrades, que oscil·len entre els 2 i 8 euros i es poden adquirir a través del web oficial del Trapezi.

Els espectacles estan dividits en deu espais arreu de la ciutat de Reus i tenen una durada entre 40 i 90 minuts. 

Més espais pel Trapezi

Amb les restriccions d'aforament i moviment actuals a causa de la pandèmia, la Fira Trapezi ha dissenyat una programació adaptada. Espais tradicionals de la Fira, com els teatres Bartrina  i Fortuny  o La Palma, s'han adaptat, a més d'incorporar nous escenaris per ampliar el radi d'actuació de la Fira. D'aquesta manera hi ha espais delimitats a l'aire lliure, com a la plaça de l'Arquitecte Antoni Sardà o el pàrquing de Sant Serapi. Així mateix, s'ha previst el muntatge de dues carpes de circ: a la plaça d'Anton Borrell i al Mas Iglesias.

En aquest sentit, es vetllarà per l’aplicació escrupolosa de les mesures d’higiene i seguretat pertinents, adaptades al context de la Covid-19, com ara la neteja i desinfecció constant dels espais que acullen espectacles, tant dels artistes com públic. Hi haurà recorreguts d'entrada i sortida per evitar encreuaments de persones i control de les localitats i accessos als espais dels espectacles.