Imatge de l'aparador de la Casa Navàs de Reus

La Casa Navàs retrocedirà fins al 1932 per celebrar la Visita Concert d'Any Nou

La cita és el pròxim 2 de gener i els visitants podran gaudir d'una visita teatralitzada amb un deliciós final musical

La Casa Navàs de Reus celebrarà l'entrada a l'any 2022 amb la Visita Concert d'Any Nou, una activitat que es va estrenar el passat Nadal i que enguany es repetirà el diumenge 2 de gener, a les 17.30 i a les 19 hores. L'esdeveniment, les entrades del qual ja estan a la venda al preu de 23 euros, és fruit de la col·laboració entre la Casa Navàs i la companyia de teatre Lucky Lucke.

Benjamín Miguel, de Produccions Lucky Lucke, ha explicat que «serà una visita especial i única, que només es farà el 2 de gener i que no es repetirà». La visita teatralitzada portarà els assistents al dia d'Any Nou de 1932, dos anys després de la mort de la senyora Pepa Blasco, de la mà de tres personatges de l'època: Pere Ferré, cap d'obres de la Casa Navàs; Marcel Pons, encarregat de la botiga; i Roser Serra, la governanta de la casa.

Tots tres personatges, interpretats per Benjamín Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos, guiaran els visitants per l'interior de la casa, explicant-los tots els secrets durant una hora i mitja. Miguel ha assenyalat que «serà una visita molt especial, amb teatre, música, diverses sorpreses i un final molt exclusiu».

Un deliciós final musical gràcies a Angie Rodríguez Christmas Trio

La Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs es clourà amb la música d'Angie Rodríguez Christmas Trio, que delectaran els assistents amb un repetori de cançons nadalenques, mentre aquests gaudeixen d'un aperitiu nadalenc, gentilesa de Torrons Vicenç i la Pastisseria Huguet, i brinden amb el vi 'Secrets de la Casa Navàs' del Celler Clos Galena i els vermuts de Vermuts Miró.

Iván Sáez, d'Angie Rodríguez Christmas Trio, ha explicat que «nosaltres posarem el punt final a la visita perquè la gent es quedi amb un bon regust quan l'acabi». Entre altres temes, la gran majoria d'ells de temàtica nadalenca, hi haurà 'What a Wonderful World', de Louis Armstrong; 'El noi de la mare'; o  'Have Yourself a Little Christmas', d'Hugh Martin i Ralph Blane, a ritme de soul, jazz i swing.

El saxofonista de la banda, que completen Angie Rodríguez —vocalista— i Jorge Varela —al piano, ha assegurat que «hem preparat un concert especial, per les dates i pel seu objectiu, amb un repertori amb unes cançons que tenen ingredients comuns: «L'esperança, els bons desitjos, la sensació de recolliment, la família i el fet de compartir. En resum, sensacions boniques».