La façana de la Casa Navàs il·luminada aquest Nadal

La Casa Navàs comença el 2022 amb la visita Concert d'Any Nou

Un hivern més s'engega la campanya «Aquest Nadal, regala la Casa Navàs»

La Casa Navàs s'endinsa de ple a les festes de Nadal amb un seguit d'activitats per celebrar aquestes dates assenyalades. Un any més, durant l'hivern, s'engega la campanya «Aquest Nadal, regala la Casa Navàs».

L'objectiu d'aquesta campanya és oferir totes les visites a un preu més reduït per fer-les accessibles a tothom que ho desitgi. A més, dins de totes les activitats que es fan en aquest període, es consolida la Visita Concert d'Any Nou. 

També es faran més passis de les Visites Teatralitzades, les Nits Modernistes i les Visites Fotogràfiques, a més d'ampliar l'horari d'obertura.

Regala la Casa Navàs

La Casa Navàs continua la seva aposta per regalar cultura. Per aquest motiu, s'han posat a la venda xecs regals per visitar la Casa Navàs, siguin visites guiades, teatralitzades o vermut, entre altres. 

Els xecs regals, a partir de 20 euros, són amb data oberta i es poden bescanviar durant tot el 2022. A més, inclouen algun regal extra com els llibres, els imants o els vins de la Casa Navàs. Un gran regal amb una molt bona experiència per aquestes festes de Nadal. Les entrades i xecs regals es poden comprar a la porta de la Casa Navàs o al web.

La visita Concert d'Any Nou

Comença l'any 2022 a la Casa Navàs. Fa un any es va estrenar la visita Concert d'Any Nou i aquest Nadal es tornarà a celebrar el diumenge 2 de gener a les 17.30 i a les 19 hores. Un esdeveniment que tindrà un preu de 23 euros. 

La Visita Concert d'Any Nou a la Casa Navàs consisteix en una visita nocturna molt especial. En aquesta ocasió la conduiran Benjamin Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos, de la companyia de teatre Producciones Lucky & Luke. 

Interpretaran els personatges de Pere Ferré, cap d'obres de la Casa Navàs; Marcel Pons, encarregat de la botiga; i Roser Serra, la governanta de la casa. Guiaran els visitants pel meravellós interior de la casa explicant-ne tots els secrets.

En acabar la visita, la veu de l'Angie Rodríguez Christmas Trio tornarà a embolcallar tots els assistents. Com a novetat, enguany s'ha fet una aposta per un repertori molt nadalenc.

A més, tot plegat anirà acompanyat d'un piscolabis nadalenc, gentilesa de Torrons Vicenç i la Pastisseria Huguet, i també es brindarà amb els vins Secrets de la Casa Navàs, del Celler Clos Galena, i els vermuts de Vermuts Miró.

Més passis de les visites especials

La Casa Navàs ofereix una programació especial durant les festes de Nadal. Per celebrar aquestes dates, hi haurà més passis de les Visites Teatralitzades, les Nits Modernistes i les Visites Fotogràfiques. 

La Visita Teatralitzada es farà durant els pròxims 28 de desembre i el 4 de gener. Així mateix, les Nits Modernistes, amb visita guiada, concert modernista de Garbuix Duet i sopar, s'han programat per als 7 i 14 de gener. 

Per acabar, les Visites Fotogràfiques, dirigides pel fotoperiodista Fabiàn Acidres, s'han programat pel diumenge 16 de gener. 

A més, per aquestes dates assenyalades, també s'ha ampliat l'horari d'obertura de la Casa Navàs. Del 23 de desembre al 5 de gener, la casa romandrà oberta d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores. 

Els diumenges i les vigílies de festius, només obrirà en horari matinal, però allargarà les visites fins a les 15 hores. Així mateix, les Visites Vermut es mantenen els dissabtes i diumenges a les 12 i a les 13 hores. 

El concurs de la Casa Navàs

La Casa Navàs s'ha vestit de gala per aquestes festes de Nadal. Per aquest motiu, s'anima a tothom a fer-se una foto davant la façana decorada i compartir-la a Facebook i Instagram.

Així, amb l'etiqueta #RegalaCasaNavàs i citant el perfil @casanavas.reus, participaràs en el concurs de dues entrades per a les Visites Vermut. L'equip de la Casa Navàs escollirà la millor fotografia i el veredicte es farà públic el dia de Reis a les xarxes socials.