Escola Alba

L'Escola Alba de Reus visita la redacció de TarragonaDigital.com

Un grup d'alumnes de l'escola reusenca van conèixer de primera mà com es treballa al mitjà

El passat dijous 24 de gener la redacció de TarragonaDigital.com va rebre una visita que ens va fer molta il·lusió i és que un grup d'alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Alba va descobrir de primera mà com es treballa a la nostra redacció. Prèviament ja havien passat per les nostres instal·lacions alumnes de l'Escola la Vitxeta de Reus i de l'Escola Elisabeth de Salou, també per conèixer els nostres redactors, la dinàmica de treball i tots els processos que es viuen a la nostra redacció.

En aquesta línia, els alumnes de Tramuntana de l'Escola Alba de Reusvan realitzar una visita i van poder aprendre com funciona una redacció i tot el que s'ha de tenir en compte perquè un mitjà de comunicació digital tiri endavant. El nostre company Carles Borja va realitzar la visita i en finalitzar els nois i noies van dur a terme una activitat preparada per aquestes ocasions en què els nostres visitants aprenen a crear una notícia. Arran d'aquesta activitat, els nois i noies de la Tramuntana ens han fet arribar el redactat final que us deixem tot seguit:

TarragonaDigital.com des de dins!

El diari TarragonaDigital.com ens obre les seves portes per descobrir-lo per dins. No vam perdre aquesta oportunitat! La visita va ser el dijous dia 24 de gener. Els alumnes de Tramuntana de l'Escola Alba hem estat treballant la unitat didàctica «Som reporters» des de principi de curs. Després de molta teoria i pràctica, ho volíem veure en directe i que millor que visitar un diari digital. Volíem que fos digital perquè nosaltres estem molt immersos en la tecnologia i el món digital.

De bon matí vam quedar a Reus i fent una passejada vam arribar a la seu del diari. El Carles ens ho va explicar i ensenyar tot: zona de periodistes i redactors, pantalles amb informació matemàtica i estadística que els ajuden a fer millor la seva feina, espai pels informàtics, etc. Per entendre millor la seva feina i com fan les notícies vam fer un joc molt divertit i desbaratat que consistia a crear grans titulars.

Només resta dir: gràcies per la visita! I si us interessa visitar-la parleu amb el Carles, val la pena!

Si voleu concertar una visita escolar a la redacció de TarragonaDigital.com ho podeu fer posant-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a info@tarragonadigital.com o trucant al 977 317 200.

Escola Alba
Fotografia de família amb els alumnes que ens van visitar. | L.S.