Un grup de nens i nenes visitant les instal·lacions de TarragonaDigital

Els «bloggers» de l'escola Pare Manyanet visiten TarragonaDigital

Notícia redactada pels mateixos alumnes de 3r i 4t de l'Escola Pare Manyanet

El passat dimarts 10 de desembre la redacció de TarragonaDigital.com va rebre una visita molt especial, i és que alumnes de l'Escola Pare Manyanet de Reus van conèixer de primera mà com treballem a la redacció. 

Els alumnes van poder aprendre com funciona una redacció i tot el que s'ha de tenir en compte perquè un mitjà de comunicació digital tiri endavant. El nostre company Carles Borja va realitzar la visita i en finalitzar els nois i noies van dur a terme una activitat preparada per aquestes ocasions en què els nostres visitants aprenen a crear una notícia. Arran d'aquesta activitat, els nois i noies de l'Escola Pare Manyanet de Reus ens han fet arribar el redactat final que us deixem tot seguit:

(Notícia redactada pels mateixos alumnes de 3r i 4t de l'Escola Pare Manyanet)

15 alumnes de 3r i 4t que realitzen el taller “blogger” de l’Escola Pare Manyanet, decideixen visitar l’espai del TarragonaDigital.com per aprendre sobre el seu diari, les notícies i totes les últimes novetats que ofereixen. El dia 10 de desembre, l’Abril, l’Elsa, la Irene, la Noa, l’Arnau, l’Hugo, la Núria, la Martina, l’Anna, la Laura, l’Adrià, la Laia, el Jordi, el Ferran i l’Etien (un grup de nens i nenes de 3r i 4t de primària de  l’escola Pare Manyanet), van presentar-se a les instal·lacions del diari digital TarragonaDigital.com, per tal d’aprendre curiositats i coses noves sobre els diaris i tot el que aquest món envolta.

El Carles els va rebre amb molta il·lusió d’ensenyar-los la seva manera de treballar, els espais i l’equip que utilitzen. Van poder veure com s’organitzaven, la gran quantitat de pantalles d’ordinador que hi havien, estadístiques i els diferents oficis que participen i col·laboren en un mateix lloc per aconseguir una bona notícia.

Un grup de nens davant la pantalla de l'ordinador
Aprenent com pengen les notícies al diari | NÚRIA
 

Per acabar, van poder resoldre totes les preguntes i curiositats que tenien els alumnes. Van fer una dinàmica inventant-se “headlines”, uns titulars ben divertits i curiosos!

Foto de grup dels alumnes de l'escola Pare Manyanet
Al final de la visita ens vam fer una foto de grup | REDACCIÓ
 

Des de l’escola Pare Manyanet, recomanem que no us perdeu aquesta visita, és plena de sorpreses meravelloses i estones divertides! De ben segur, repetirem!