Imatge de les visites guiades al Gaudí Centre de Reus

Tornen les visites guiades al Gaudí Centre i la ruta del Modernisme de Reus

La mostra 'Observem, escoltem i toquem en família' es reprendrà diumenge, 14 de març, i se seguirà programant el segon diumenge de cada mes

L’Agència Reus Promoció, aprofitant el darrer relaxament de les mesures restrictives, reprèn aquesta setmana les visites guiades adreçades a tota mena de públic, especialment familiar, sempre seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i, evidentment, aplicant les reduccions de l’aforament pertinents. En aquest sentit, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha apuntat que «ateses les limitacions de mobilitat actuals, aquestes visites dinamitzades estan dirigides especialment al públic local i comarcal, i són una bona opció per fomentar el coneixement del patrimoni de la ciutat, tant als ciutadans com al públic de proximitat».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Precisament, la primera de les visites que es tornarà a posar en marxar serà la visita familiar ‘Observem, escoltem i toquem en família’, que es farà diumenge, 14 de març, i que se seguirà programant el segon diumenge de cada mes, com és habitual. Es tracta d’una activitat adreçada a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys acompanyats d’adults qui, utilitzant diferents recursos i amb el suport d’una educadora, coneixeran l’arquitecte Gaudí des de la seva infantesa. Els personatges vinculats a la seva vida o els aspectes més essencials i característics de la seva obra s’obriran camí a la mostra, que acabarà amb un taller de manualitats per als més petits.

La durada aproximada de l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita dinamitzada i, la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari fer reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

Torna la ruta del Modernisme 'Reus 1900'

D’altra banda, a partir del dissabte 20 de març es reprendrà la visita dinamitzada a la ruta del Modernisme ‘Reus 1900’, una activitat guiada que permet conèixer les façanes modernistes més emblemàtiques del centre de la ciutat. És una proposta participativa, dinàmica i lúdica «per sentir el batec de la ciutat on va néixer Gaudí, descobrir les magnífiques obres de Lluís Domènech i Montaner i sorprendre’s amb les de Pere Calders», destaquen els organitzadors.

La passejada es farà cada dissabte a les 11.30 hores amb sortida des de l’Estació Enològica, amb un preu de 8 euros per als adults. És necessari reservar prèviament a l’Oficina de Turisme, trucant al 977 010 670.

Altres activitats

Més enllà d’aquestes dues iniciatives, ara mateix es poden visitar altres equipaments turístics gestionats per l’Agència Reus Promoció, en el seu horari habitual. Es tracta del Gaudí Centre, de dilluns a dissabtes de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, i diumenges i festius de 10.00 a 14.00 hores; i la Casa del Vermut i el Vi de l’Estació Enològica, divendres i dissabtes d’11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores, i diumenges i festius d’11.00 a 14.00 hores, amb entrada gratuïta.